Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce e mai nociv: fumul sau nicotina

Publicat:

Știinta nu poate fi contestata, iar și-a asumat misiunea de a construi un viitor fara fum in care tigarile sunt inlocuite cu alternative mai putin daunatoare, fundamentate știintific.

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știința trebuie sa depașeasca inerția ideologica

11:55, 30.05.2024 - In prezent asistam la o tranziție majora in ceea ce privește adoptarea noilor generații de produse cu nicotina, similara tranziției de la benzina la mobilitate electrica, iar numeroase neințelegeri sau preconcepții continua sa domine spațiul public, in detrimentul dovezilor științifice clare care arata…

Reducerea efectelor fumatului, o realitate. Știința trebuie sa depașeasca inerția ideologica

11:55, 28.05.2024 - Aceasta neințelegere poate deveni o bariera pentru fumatori sa treaca la alternative cu risc mai scazut, de aceea știința trebuie sa depașeasca inerția ideologica și sa susțina modelarea unor indrumari clare, in beneficiul tuturor. Acestea sunt principalele concluzii ale conferinței internaționale Global…

Andrei Ivan: „Las lucrurile sa mearga de la sine“

13:35, 27.05.2024 - Andrei Ivan, atacantul formatiei Universitatea Craiova, s-a bucurat pentru calificarea in conference League in dauna lui U Cluj. „Jdechi“ a vorbit si despre viitorul sau la Stiinta . „Pentru noi a fost meci greu, nu am putut sa inscriem pana in minutul 90. Am intrat in prelungiri, am marcat și am luat…

Criogenia este tot mai aproape: s-a gasit in sfarșit o modalitate de a dezgheța țesutul cerebral uman congelat

06:05, 19.05.2024 - Oamenii de știința au gasit in sfarșit o modalitate de a dezgheța țesutul cerebral uman congelat fara a-l deteriora. Intr-o evoluție revoluționara, oamenii de știința au descoperit o noua tehnica care permite inghețarea și decongelarea țesutului cerebral uman, pastrandu-și in același timp funcția normala,…

Oamenii de știința au descoperit noi funcții ale cerebelului

03:25, 30.04.2024 - Noile cercetari susțin ipoteza conform careia cerebelul joaca un rol-cheie in procesul de invațare. Cerebelul reprezinta doar 10% din masa totala a creierului, dar mai mult de trei sferturi dintre neuroni sint localizați in aceasta zona. Se crede ca aceasta parte a sistemului nervos este responsabila…

Tehnologii noi la cea de a XIII-a ediție a Polifest

13:15, 18.04.2024 - Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie POLITEHNICA București organizeaza cea de a XIII-a ediție a POLIFEST -un eveniment unic prin care este promovata educația, inovația și tehnologia și sunt conectați viitorii specialiști cu cele mai vizionare companii din Romania.  Intr-o piața a muncii…

Expozitie de pictura "Scoala de la Bistrita".

00:00, 06.04.2024 - Academia Romana - Casa Oamenilor de Stiinta, Uniunea Artistilor Plastici din Romania in parteneriat cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita va invita la expozitia "Scoala…


Ce parere ai despre aceasta stire?