Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce contraindicaţii are para, regina toamnei. Cine trebuie să evite fructele care omoară viruşii

Publicat:

Para e regina anotimpului toamna. Cu parfum unic si aroma imbatabila, perele sunt o gustare foarte sanatoasa, hidratanta si hranitoare. Pe langa beneficiile uimitoare, acestea au si contraindicatii: Exista insa si contraindicatii pentru ca pot provoca balonare, gaze si dureri stomacale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANF va efectua in acest an cu 42% mai multe probe la legumele si fructele din productia autohtona

09:10, 03.06.2024 - Autoritatea Nationala Fitosanitara (ANF) va efectua in acest cu 42% mai multe probe de laborator la legumele si fructele din productia autohtona, comparativ cu anul trecut, in vederea verificarii conformitatii acestor produse, informeaza, duminica, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

La 60 de ani, regina frumuseții din Buenos Aires arata uluitor de tanara și a participat la Miss Argentina: "Sunt pasul spre schimbare"

09:56, 27.05.2024 - Cursa pentru un loc in competiția Miss Univers s-a incheiat pentru Alejandra Rodriguez, incoronata Miss Buenos Aires la 60 de ani, dar participarea ei la concurs arata un pas spre schimbare in ceea ce privește percepțiile despre frumusețe.

A distrus gardul și a intrat direct in zidul unei case! Totul ca sa evite…

13:05, 23.05.2024 - Accident miercuri in comuna Mica. Șoferul unui camion a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a parasit partea carosabila și a intrat direct in zidul unei case. Șoferul unui camion a pierdut controlul volanului incercand sa evite un vehicul care circula pe contrasens și a intrat in gardul…

Alerta in Satu Nou de Sus: o casa a luat foc

15:46, 10.05.2024 - Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case de locuit in localitatea Satu Nou de Sus, pe strada Toamnei. Echipa de intervenție a TRS ISU Maramureș este la fața locului pentru a controla și a stinge incendiul. Vom reveni cu amanunte .

Rama pentru Copt și Prajituri prezinta o rețeta-inspirație pentru masa de Paște, un cozonac care va completa perfect masa de sarbatori.

12:45, 23.04.2024 - COZONAC TRUNCHI DE CON Timp de pregatire: 45 minuteINGREDIENTEPentru aluat:300 gr margarina Rama pentru Copt și Prajituri300 gr de zahar tos2 plicuri de zahar vanilat5 oua1 lingurita de praf de copt300 gr de faina fina200 gr mix de fructe uscate, nuca și ciocolataPentru decor:100 gr de ciocolata de…

Descoperirea care promite un viitor mai sigur: materialul ce elimina aproape toți virușii

05:10, 07.04.2024 - Cercetatorii de la Institutul Regal de Tehnologie din Melbourne au creat un material revoluționar din silicon, dotat cu nano-varfuri extrem de mici, capabil sa neutralizeze 96% din particulele virale la contact.

Britanicul onorat de Guiness Book drept cel mai varstnic om din lume: „Longevitatea? Noroc pur! Mananc Fish and Chips in fiecare saptamana”

09:40, 06.04.2024 - Britanicul John Alfred Tinniswood, 111 ani, este acum cel mai varstnic om din lume, dupa decesele lui Juan Vicente Perez (Venezuela, 114 ani) și Gisaburo Sonobe (Japonia, 112 ani), transmite Guiness World Records. Seniorul nascut la Liverpool a declarat ca singura dieta pe care o urmeaza este „sa mananc…


Ce parere ai despre aceasta stire?