Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt. Mulți părinți le oferă copiilor fără să știe toate ingredientele

Publicat:

Unul dintre cele mai apreciate și indragite produse de tip fast food sunt bucațile de chicken nuggets. Mulți parinți le ofera copiilor, fara sa știe ce conțin acestea, de fapt, și care sunt toate ingredientele.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

15% din parinți nu aloca deloc timp relației cu propriii lor copii

14:50, 21.06.2024 - Timpul alocat de parinți copiilor pentru activitați comune și joaca depinde in mare masura de varsta copiilor. Astfel, in cazul copiilor sub 10 ani, doar doi din cinci parinți (42%) spun ca aloca peste doua ore pe zi acestor activitați, arata rezultatele unui studiu național realizat de Salvați Copiii…

Sfatul medicului: Cum ne protejam de arsurile solare? Atenție, parinți, pielea copiilor este foarte sensibila la arsuri solare!

12:15, 21.06.2024 - Vara a sosit cu zilele sale lungi și insorite, invitandu-ne sa petrecem mai mult timp in aer liber. Cu toate acestea, in timp ce bucuriile verii sunt numeroase, soarele puternic poate reprezenta o amenințare serioasa, mai ales pentru cei mici.

Legea instrainarii parintești a fost promulgata

09:56, 23.05.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre un act normativ care apara interesul superior al copiilor de a avea relații cu ambii parinți, fara ca acestea sa fie obstrucționate de conflictele sau procesele existente intre aceștia! „Legea instrainarii parintești, inițiata de PNL, reglementeaza și apara interesul…

Soluția incredibila gasita de parinți pentru a evita inchiderea școlii copiilor lor: Au inmatriculat patru oi

21:10, 15.05.2024 - Un grup de parinți a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

Salvati Copiii Conferinta la Constanta: Evaluarea situatiei copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate (GALERIE FOTO)

09:11, 24.04.2024 - Marti, 23 aprilie, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala DGAS au participat la lansarea studiului "Evaluarea situatiei copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate din Regiunea Sud Est".Marti, 23 aprilie, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala DGAS…

Pediatrii cer interzicerea lovirii copiilor de catre parinti. Se reclama actuala lege ca fiind 'periculos de vaga'

12:00, 18.04.2024 - Federatia pediatrilor britanici a cerut miercuri interzicerea lovirii copiilor de catre parinti in Anglia si Irlanda de Nord, criticand actuala lege ca fiind "periculos de vaga" deoarece permite aplicarea de pedepse "rezonabile" copiilor, informeaza AFP.

Suntem parinti, suntem politisti si indiferent de domeniul in care activam, ne preocupa siguranta copiilor.

23:55, 12.04.2024 - Ieri, 11 aprilie, cinci parinti-politisti care activeaza in diferite domenii au raspuns la intrebarile si curiozitatile elevilor din clasa a-II-a B a Colegiului National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, referitoare la munca de politie. Totodata, cu ajutorul unor caiete speciale de educatie rutiera, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?