Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce bunătăți te așteaptă la cel mai drăgălaș festival, la doi pași de Timișoara VIDEO

Publicat:

Va e pofta de un papricaș la ceaun, de o tocanița de vanat, de sarmaluțe, de mici, coaste la gratar, clatite sau alte bunatați? Totul pe muzica buna, interpretata live? Iata ce va ofera ediția de acest an, intre 1 și 2 iunie, a Fetivalului Veverițelor de la Buziaș.

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

In weekend, toate drumurile duc la Buzias. Vinuri alese, “cele mai bune sarmale din Banat” si multe alte surprize va asteapta la Festivalul Veveritelor

07:20, 31.05.2024 - Bucate de toate felurile si pentru toate gusturile, vinuri alese de pe dealuriler Silagiului, maraton de formatii muzicale, solisti si ansambluri folclorice, programe speciale pentru copii, plimbari pe colonada celebrei Imparatese Sissi, dar si multe alte surprize. Nu vor lipsi “cele mai bune sarmale…

In weekend, la Buzias va asteapta “Cele mai bune sarmale din Banat” si excelentele vinuri de Silagiu. Pe scurt, Festivalul “Zilele Veveritelor”

07:20, 27.05.2024 - La finalul acestei saptamani, in zilele de 1 si 2 iunie, Festivalul “Zilele Veveritelor” de la Buzias se intoarce cu multa distracție, mancare și bautura pe gusturile tuturor.  Ajuns la cea de-a VIII-a editie, festivalul pregateste si in acest an multe surprize pentru participanti. Nu va lipsi nici…

Premiera la Timișoara: Filarmonica Banatul așteapta publicul in Noaptea Alba a Muzeelor

13:10, 14.05.2024 - Filarmonica Banatul din Timișoara se alatura, pentru prima data, instituțiilor culturale care sarbatoresc Noaptea Alba a Muzeelor. Astfel, sambata, 18 mai, ii așteapta pe vizitatori cu un program variat ce include tururi și momente muzicale.

Drumeție pentru pace. 11 kilometri pe jos, de la Buziaș la Silagiu, prin vie. La misiune au participat peste 250 de persoane din 11 țari

12:10, 13.05.2024 - Kolping Romania a gazduit cea de-a 55-a ediție a Drumeției Internaționale pentru Pace in Timișoara. Scopul acestui eveniment nu este doar de a atrage atenția asupra problemelor globale, ci și de a promova acțiunea și solidaritatea pentru un viitor mai bun.

Lucrarile la cele doua stadione din Timișoara avenseaza in ritm bun. Al treilea așteapta o dispoziție de demolare FOTO

13:40, 10.05.2024 - In timp ce se așteapta demolarea stadionului Dan Paltinișanu și inceperea construcției noii arene de 30.000 de locuri (in valoare de 160 de milioane de euro, bani de la bugetul de stat), in Timișoara se lucreaza acum la doua stadioane.

Ultima aniversare pentru „El Monumental” din Timișoara. Construit prin munca patriotica, inaugurat la 1 mai 1963, așteapta demolarea

14:30, 01.05.2024 - Stadionul Dan Paltinișanu, construit la inceputul anilor 60, reprezinta un simbol al clubului de fotbal Politehnica și al Timișoarei, fiind martor al unor momente unice de-a lungul celor peste 60 de ani de existența.

Simonis: „Timișoara merita un festival muzical de top”. Se angajeaza sa ia masuri pentru un astfel de eveniment

12:05, 29.04.2024 - „Timișoara merita un festival muzical de top”, este de parere Alfred Simonis, care candideaza la alegerile din iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea coaliției PSD-PNL.

Calatorie cu surprize spre Cluj: Un cațel supraviețuiește 100 km ascuns sub capota mașinii și așteapta sa fie adoptat

12:26, 26.04.2024 - Un șofer din Timișoara a avut parte de o surpriza neașteptata in timpul unei calatorii catre Cluj-Napoca. Ajuns la Cluj in vizita la sora sa, conducatorul auto a descoperit un pui de caine ascuns sub capota mașinii sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?