Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce au văzut ruşii la televizor despre rebeliunea Wagner | VIDEO

Publicat:

care patruleaza pe strazi, localnici furioși, un documentar despre caviar și . Astfel de știri au vazut sambata rușii la televizor. Chiar daca au fost difuzate cateva secvențe despre rebeliunea gruparii, evenimentele nu au fost prezentate la adevarata lor gravitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 821. Cel putin doi morti si mai multi raniti, dupa ce rusii au lovit un centru comercial

23:26, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali. Oleh Syniehubov,…

Ucrainenii ataca ținte din Rusia cu avioane transformate in drone kamikaze pline cu explozibili. De ce nu reușesc rușii sa le doboare

08:06, 17.05.2024 - Ucraina a apelat in ultimele saptamani la o arma neobișnuita pentru a lansa atacuri cat mai adanc pe teritoriul Rusiei: un avion mic controlat de la distanța și plin de explozibili, care seamana cu unele variante de Cessna, potrivit Business Insider.

Ofensiva Rusiei in regiunea Harkov expune marile slabiciuni ale Ucrainei | Analiza CNN

21:10, 12.05.2024 - Locuitorii orașului ucrainean Vovceansk din nordul regiunii Harkov, eliberat de sub ocupația rusa in urma cu mai bine de 18 luni, s-au trezit vineri sub bombardamentele intense ale fortelor ruse. Ofensiva Rusiei a expus slabiciunile Ucrainei: lipsa soldatilor, mult mai puțina artilerie decat a forțelor…

Confruntari armate in Sambata Mare: Rușii au lovit Odesa cu o racheta Iskander, ucrainenii au doborat un avion Suhoi-25

23:10, 04.05.2024 - Forțele Aeriene ale Ucrainei au transmis sambata seara, in ajunul Paștelui, ca in cursul zilei armata Federației Ruse a lovit Odesa cu o racheta Iskander, a tras la Harkov cu un sistem de rachete antiaeriene S-300 și a incercat sa ținteasca Nipro-ul cu rachete Kh-59/Kh-69, scrie Ukrainskaia Pravda.

Rușii provoaca haos in Europa: au paralizat traficul aerian. NATO și UE au intrat in alerta

08:35, 30.04.2024 - Mai multe zboruri au fost anulate pe un aeroport din Estonia din cauza problemelor la GPS. Estonienii dau vina pe ruși. Problema va fi analizata de specialiștii UE și NATO.Compania aeriana Finnair a anunțat ca intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei.

Politico: Ucraina risca sa ramana in intuneric, iar UE fara o sursa vitala de gaze, dupa ce rușii au inceput sa varieze bombardamentele. Care este „scenariul de groaza”

21:35, 18.04.2024 - Ruinele bombardate ale termocentralei Tripilska, din apropierea capitalei ucrainene Kiev - principalul producator de energie electrica pentru milioane de oameni regiunile Kiev, Cerkasi si Jitomir- sunt un simbol al unei schimbari devastatoare care are loc in Ucraina. In ultimele saptamani, Rusia a inceput…

Busu tuna și fulgera, mai ceva ca la meteo! Ce spune despre prognoza meteo de la TV-uri: Mai ușor cu panica asta, sunt rușii la granița

20:15, 11.04.2024 - Busu tuna și fulgera, mai ceva ca la meteo! Ce spune despre prognoza meteo de la TV-uri: Mai ușor cu panica asta, sunt rușii la granițaNu de puține ori, in spațiul public au aparat prognoze meteo care nu au fost intocmai cu realitatea din teren.

Rușii cresc numarul și amploarea atacurilor mecanizate la sol/ Lipsa sistemelor occidentale, marea problema a Ucrainei (ISW)

13:05, 04.04.2024 - Potrivit experților Institutului pentru Studierea Razboiului (ISW), rușii cresc numarul și amploarea atacurilor la sol mecanizate in unele zone ale frontului din Ucraina, noteaza ukrainskapravda.


Ce parere ai despre aceasta stire?