Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce adaugă gospodinele din Moldova în ciorbă, înainte să stingă focul. Ingredientul de la final o face delicioasă

Publicat:
Ce adaugă gospodinele din Moldova în ciorbă, înainte să stingă focul. Ingredientul de la final o face delicioasă

Gatitul ciorbelor este o arta și, ca orice arta, poate avea momente in care detaliile esențiale sunt omise. Unul dintre aceste detalii este spumarea carnii sau ingredientul secret de la final pus in oala. Daca ai uitat sa spumezi carnea și ciorba ta este acum plina de spuma și impuritați, nu te ingrijora! Exista mai […] The post Ce adauga gospodinele din Moldova in ciorba, inainte sa stinga focul. Ingredientul de la final o face delicioasa appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce adauga in zacusca gospodinele din Moldova la final. Ingredientele care ii dau o savoare inconfundabila, ele fac diferența

18:10, 10.07.2024 - Zacusca este adorata de romani și nu numai pentru aroma sa unica și gustul desavarșit. Fiecare regiune are propriile sale variante și secrete, iar gospodinele din Moldova sunt renumite pentru rețetele lor de zacusca care se remarca printr-o savoare inconfundabila. Acestea adauga cateva ingrediente speciale…

Ce adauga gospodinele de la țara in salata de roșii cu castraveți ca sa iasa mai gustoasa și cu multa zeama. Ingredientul secret pentru un gust autentic, tradițional

18:35, 05.07.2024 - Salata de roșii și castraveți se prepara foarte ușor și este perfecta pentru zilele caniculare de vara. In plus, aceste ingrediente se gasesc pe toate tarabele din piețe, iar in aceasta perioada au cel mai bun gust. Pentru a face cea mai gustoasa salata și cu multa zeama, gospodinele de la țara folosesc…

Ce adauga bunicile de la țara in tigaie, cand prajesc ceapa. Ingredientul secret care intensifica aroma și gustul

16:00, 01.07.2024 - Cand vorbim de majoritatea mancarurilor, majoritatea gospodinelor folosesc ceapa, fie doar puțin calita, sau chiar caramelizata ca rantaș. Dar, exista un anume ingredient care face ceapa mai buna. Și aici intervine ce adauga bunicile de la țara in tigaie, cand prajesc ceapa, și anume ingredientul secret…

Ciorba de roșii așa cum ne facea bunica. Ingredientul pe care sa-l adaugi la final pentru un plus de savoare

22:10, 24.06.2024 - Cand afara sunt temperaturi caniculare, o modalitate de a ne racori este celebra ciorba de roșii, care se poate manca și rece. Dar, pentru a face cea mai buna rețșeta de ciorba de roșii așa cum ne facea bunica, ai nevoie de ingredientul pe care sa-l adaugi la final pentru un plus de savoare. Pe […]…

Cum prepara gospodinele din Moldova borșul pentru ciorbe. Ingredientul special pe care il folosesc

18:06, 12.06.2024 - Borșul este un ingredient esențial pentru majoritatea ciorbelor și nu lipsește niciodata din camara gospodinelor iscusite. Ofera mancarii un gust delicios, iar cel mai bun borș este cel facut acasa. Cum puteți face borș acru acasa Borșul, un ingredient omniprezent in orice ciorba și folosit de toate…

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…


Ce parere ai despre aceasta stire?