Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a spus Vladimir Putin după întâlnirea cu Joe Biden. Președintele Rusiei a făcut primul anunț

Publicat:

declara luna trecuta ca se va intalni cu președintele rus la un moment dat. Acest lucru s-a intamplat dupa Summitul G7. Intalnirea a avut loc la Geneva, intr-un cadru restrans, fiind cel mai bine protejat moment al zilei. Dupa incheierea discuțiilor, a facut primul declarații. Putin declara ca intalnirea […] The post Ce a spus dupa intalnirea cu . Președintele Rusiei a facut primul anunț appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Moment extrem de bizar cu Joe Biden, la summitul G7: președintele SUA pare 'pierdut in spațiu'

16:35, 14.06.2024 - In timpul demonstrației de parașutism de la summitul G7, președintele SUA, Joe Biden, nu a ințeles unde sa se uite, asta in timp ce politicienii urmareau aterizarea parașutiștilor și așteptau sa-și faca o poza de grup.

Joe Biden merge inarmat cu noi anunțuri in favoarea Ucrainei la summitul G7 din Italia

12:35, 12.06.2024 - Joe Biden pleaca miercuri la summitul G7 din Italia, inarmat cu noi anunturi in favoarea Ucrainei, pentru a-i arata presedintelui rus Vladimir Putin ca "timpul nu este de partea lui", a afirmat marti un purtator de cuvant al Casei Albe.

Biden merge la summitul G7 inarmat cu noi anunturi in favoarea Ucrainei

08:45, 12.06.2024 - Joe Biden pleaca miercuri la summitul G7 din Italia, inarmat cu noi anunturi in favoarea Ucrainei, pentru a arata presedintelui rus Vladimir Putin ca "timpul nu este de partea lui", a afirmat marti un purtator de cuvint al Casei Albe, noteaza AFP. El a precizat ca presedintele american si omologul sau…

Biden vine la summitul G7 cu arsenalul de susținere pentru Ucraina. „Timpul nu este de partea lui Putin”

08:10, 12.06.2024 - Miercuri, Joe Biden va pleca spre Italia pentru participarea la summitul G7, avand in vedere mai multe inițiative menite sa sprijine Ucraina, pentru a arata presedintelui rus Vladimir Putin ca „timpul nu este de partea lui”, a transmis un purtator de cuvant al Casei Albe, conform AFP.

Joe Biden vine la summitul G7 cu propuneri care vor starni furia lui Putin: SUA se gandește sa acorde Ucrainei imprumuturi din activele bancii centrale ruse

06:05, 12.06.2024 - Joe Biden pleaca miercuri la summitul G7 din Italia, inarmat cu noi anunturi in favoarea Ucrainei, pentru a arata presedintelui rus Vladimir Putin ca "timpul nu este de partea lui", a afirmat marti un purtator de cuvant al Casei Albe, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ar fi umilința suprema pentru Ucraina: Biden 'rateaza' summitul de pace din Elveția (surse Bloomberg)

18:16, 24.05.2024 - Președintele american Joe Biden va rata probabil „summitul pentru pace” global din Elveția, deoarece se suprapune cu evenimentul sau de strangere de fonduri pentru campanie, care va avea loc in California, scrie Bloomberg, citand surse.

Trump.  Putin ”va face acest lucru pentru mine”

23:21, 23.05.2024 - Donald Trump a declarat intr-o postare pe rețelele sociale ca se va folosi de relația sa cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a obține eliberarea lui Evan Gershkovich, reporter Wall Street Journal, din inchisoarea ruseasca in care se afla, relateaza  Reuters . In postarea de pe platforma Truth…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.


Ce parere ai despre aceasta stire?