Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce a găsit o femeie sub podeaua casei în care a locuit ani de zile. "Am înlemnit de groază"

Publicat:

O femeie care si-a renovat recent locuinta a inlemnit de groaza cand a vazut ce se afla sub podeaua casei in care a locuit atatia ani.

, din , Anglia, a gasit o pisica mumificata sub podeaua casei, langa usa de la intrare, si crede ca animalul mort se afla acolo inca din timpul epocii Victoriene.

, femeia spune ca la inceput a fost oripilata de descoperire, dar apoi a considerat ca este un semn bun si intentioneaza sa pastreze mumia in casa. Vrea chiar sa o expuna intr-o vitrina de sticla, ca sa fie vazuta de oricine intra in casa.


Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 71 de ani, talharit in curtea casei de o femeie și fostul ei concubin. Agresorii au scapat de inchisoare

13:50, 18.05.2024 - Un barbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani au fost condamnați la inchisoare cu suspendare dupa ce au intrat peste un localnic de 71 de ani, din Sacueni, și l-au talharit, furandu-i peste 2100 de lei dintr-un portofel.

Intamplare desprinsa parca din filmele de groaza: O femeie din București a incercat sa-si ucida fiul vitreg, crezand ca i-a abuzat una dintre fiice

18:25, 15.05.2024 - O intamplare care seamana mai degraba cu un scenariu de filme de groaza i-a șocat pe judecatorii Tribunalului București. Aceștia au condamnat fara ezitare o femeie care ar fi incercat sa-si ucida fiul vitreg, pe care l-a crescut de mic.

O femeie a vazut ca „porțile iadului” par sa se deschida chiar in curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat

13:46, 13.04.2024 - O femeie a fost de-a dreptul bulversata atunci cand a privit imaginile de pe camerele de supraveghere și a vazut ce se intampla noaptea in curtea casei sale. A spus tuturor ca „porțile iadului” se deschid noaptea, cand se lasa intunericul.

Valcea: Incendiu la o gospodarie din Sutești

19:55, 09.04.2024 - Pompierii militari valceni au fost solicitați, cu puțin timp in urma, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Sutești. S-au deplasat de urgența la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Dragașani cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma.…

Scene de groaza intr-o casa de langa Timișoara. Femeie injughiata in gat, barbat gasit carbonizat

16:31, 08.04.2024 - Dupa primele informații, scandalul de la Moșnița Veche (Timiș) a izbucnit intre un cuplu. Cei doi s-au luat la cearta, iar la un moment dat barbatul a injunghiat-o pe femeie in zona gatului. Apoi a urmat un incendiu.

Olt: Incendiu la o locuința din Spineni. Proprietarul a decedat

21:55, 03.04.2024 - Pompierii Stației Scornicești au intervenit, in aceasta seara, pentru stingerea unui incendiu la o locuința din comuna Spineni, sat Vineți. La fața locului au acționat pompierii militari cu doua autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. In sprijinul militarilor au acționat și pompierii Serviciului…

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.


Ce parere ai despre aceasta stire?