Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul de dopaj de la Astra Giurgiu a fost trimis spre rejudecare

Publicat:

, presedintele Astrei, anunta ca speta in care sunt implicati Ionita, Seto si Fatai se rejudeca din lipsa de probe.,,Trebuia sa se termine acum doua saptamani. S-a amanat pronunțarea inca o saptamana, iar acum o saptamana s-a repus dosarul pe rol. Da, se rejudeca, pentru ca nu au probe suficiente.\"\"Pentru a vedea restul declaratiei lui , privind cazul de dopaj de la Astra, intrati pe realitateasportiva.net.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Probe de sange greșite, in cazul unui șofer care era drogat: testul a indicat prezența unei substanțe suspecte

10:35, 05.07.2024 - Ordonanța de urgența 84, care a fost adoptata de guvern pe 28 iunie și publicata in Monitorul Oficial, starnește controverse. Ea prevede ca șoferii care refuza testarea rapida raman fara permis pana la primirea rezultatelor analizelor toxicologice de laborator.

Dopaj: Trei inotatori chinezi au fost deja testati pozitiv inainte de cazul din 2021

16:45, 15.06.2024 - Trei dintre cei 23 de inotatori chinezi care au fost depistati pozitiv, dar nu au fost sanctionati inainte de Jocurile de la Tokyo din 2021, fusesera deja depistati pozitiv la un alt produs de catre autoritatile antidoping fara a fi suspendati in 2016 si 2017, a dezvaluit, vineri, New York Times, relateaza…

Spaniolul Mohamed Katir, suspendat pentru dopaj, este cercetat si pentru vfalsificare de probe biologice

21:05, 12.06.2024 - Spaniolul Mohamed Katir, vicecampion mondial in proba de 5.000 m, care in februarie a fost "suspendat provizoriu" pe doi ani de Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU) pentru ca a ratat trei teste antidoping in ultimul an, este acuzat acum si de "falsificare" de probe, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Cazul revoltator al unui barbat caruia i s-au luat probe ADN fara consimțamant, in timp ce era in coma

13:40, 05.06.2024 - Un barbat care se afla in coma s-a plans ca personalul medical nu a respectat protocolul și i-a colectat ADN-ul pentru un proiect de cercetare fara consimțamantul lui. Spitalul i-a platit apoi despagubiri de 3.000 de lire sterline.

Acces Direct. Probe ascunse in cazul crimei din Crangași. Dezvaluirea facuta de iubita victimei: „Eu i-am spus sa mearga” / VIDEO

22:15, 17.05.2024 - Crima care a avut loc in Crangași a șocat pe toata lumea. Un barbat de 46 de ani a fost lovit pana la moarte de doi tineri, chiaz in amiaza mare. Concubina barbatului a facut mai multe dezvaluiri importante la Acces Direct cu privire la cele intamplate in acea zi fatidica.

WADA convoaca o reuniune extraordinara in legatura cu cazul de dopaj al inotatorilor chinezi

20:15, 14.05.2024 - Agenția Mondiala Anti-Doping (WADA) a convocat o reuniune extraordinara pentru a discuta cazul celor 23 de inotatori chinezi care au fost depistați pozitiv la un medicament interzis, dar carora li s-a permis sa concureze la Jocurile Olimpice de la Tokyo,

Președintele CCA, verdict in cazul accidentarii grave a lui Luca Mihai - Sancțiunea ce trebuia aplicata

16:30, 15.04.2024 - ​Josue Homawoo l-a faultat grav pe Luca Mihai in minutul 29 al partidei dintre Dinamo și Poli Iași (1-0), insa jucatorul echipei gazda a primit doar un cartonaș galben din partea centralului Ovidiu Hațegan.

Cum a scapat, de fapt, de suspendare Simona Halep. Detalii cruciale din cazul de dopaj, secretizate. Amanunte de ultima ora de la TAS

08:10, 09.04.2024 - Ies la iveala detalii uluitoare din procesul de dopaj al Simonei Halep. Anuntul uluitor venit de la TAS.Vezi AICI de ce au fost secretizate mai multe detalii din cazul Simonei Halep...Simona Halep si-a dovedit nevinovatia la TAS si a distrus suspendarea de 4 ani pentru dopaj.  


Ce parere ai despre aceasta stire?