Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul Cîțu zguduie PNL

Publicat:

Liberalii vor vota pentru ridicarea imunitații lui Florin Cițu, insa in interior aceștia sunt scindați in ceea ce privește excluderea sa din grupul senatorial, in condițiile in care fostul premier nu vrea sa-și dea demisia, deși a anunțat ca a convenit cu Cițu sa demisioneze din grup.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe cine ar susține liberalii daca Nicolae Ciuca nu intra in turul II al alegerilor prezidențiale

13:30, 26.06.2024 - Alegerile prezidențiale din acest an și temerile unor liberali ca liderul partidului Nicolae Ciuca nu va intra in turul II, i-a facut sa emita noi ipoteze ce vizeaza negocierea cu secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, pentru primirea scaunului de premier.

Liderii coaliției stabilesc astazi data alegerilor prezidențiale

08:45, 19.06.2024 - Liderii PSD și PNL vor stabili miercuri, intr-o ședința a coaliției, data alegerilor prezidențiale. Liberalii pledeaza pentru organizarea acestora la sfarșit de an, in noiembrie-decembrie. Alegerile locale și europarlamentare, spunea luni Nicolae Ciuca, a

Liberalii incearca sa repare o 'problema istorica' la prezidențiale (Surse)

11:45, 14.06.2024 - Liderii PNL se reunesc in ședințe, la munte, pentru a stabili strategia la alegerile prezidențiale. Nicolae Ciuca le-a explicat liderilor PNL ca vor merge cu un candidat propriu, o decizie identica urmand a fi luata și in tabara PSD.

Ionuț Stroe calca PSD pe nervi: Sociologic, candidatul dreptei la prezidențiale are prima șansa

04:50, 13.06.2024 - Liberalii incep sa bata apropouri catre PSD legat de scorul de la alegerile prezidențiale! Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat miercuri ca, din punct de vedere sociologic, candidatul dreptei are prima sansa si noi spera ca Nicolae Ciuca sa confirme acest scenariu.

Nicolae Ciuca, la Vila Florica: PNL este astazi marele partid al dreptei romanesti, capabil sa treaca Romania prin crize

13:10, 24.05.2024 - ”In interiorul celor 165 de ani de viata ai statului roman, Partidul National Liberal implineste azi 149. Istoria moderna a Romaniei nu ar fi fost posibila fara contributia esentiala a familiei Bratianu si a Partidului National Liberal. De aceea, venim in fiecare an aici, la Florica, sa onoram cel mai…

Nicolae Ciuca, la aniversarea PNL: ”Liberalii au fost motorul politic care a deblocat momente de cotitura”

12:01, 24.05.2024 - „Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitura pentru istoria noastra: independența, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educaționale”, transmite Nicolae Ciuca, la aniversarea PNL.

Liderii PNL sunt prezenti la Constanta la lansarea candidatilor partidului!

17:05, 12.04.2024 - Liberalii constanteni isi lanseaza candidatii, in prezenta conducerii centrale. Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, alaturi de prim vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sunt prezenti astazi la Constanta, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL, "Constanta proiectelor tale".Mesajul acestora pentru liberali…

Liderii PNL, tur de forța la Constanța, Sibiu și Tulcea unde se intalnesc cu liberalii și susținatorii partidului

12:05, 12.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, alaturi de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, sunt prezenți astazi la Constanța la evenimentul de lansare a candidaților PNL, „Constanța proiectelor tale”.


Ce parere ai despre aceasta stire?