Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ TRAGIC! Un bebeluș de 14 zile a murit după ce a fost sărutat de părinți

Publicat:

Un bebeluș de doar doua saptamani a murit, dupa ce a contractat virusul herpes simplex transmis printr-un simplu sarut din partea parinților sai.Potrivit medicilor, fetița a contractat virusul herpes simplex și imediat a fost pusa in coma indusa.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

Incident halucinant in Gorj. O femeie a murit, dupa ce a fost impinsa in șanț de vecina ei. Cearta celor doua s-a terminat tragic

12:20, 21.06.2024 - Tragedie ingrozitoare in Gorj! Cearta dintre doua femei s-a terminat in mod halucinant. Una dintre ele a murit, dupa ce vecina ei a impins-o in șant. Femeia a fost reținuta, iar astazi judecatorii vor decide daca o vor lasa libera sau o vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Sfarsit tragic pentru un tanar de 31 de ani, care a murit in bazinul de inot din zona Dacia

11:45, 29.05.2024 - Un tanar si-a gasit sfarsitul in bazinul de inot din zona Dacia, marti seara in jurul orei 20. Se pare ca aceasta a facut un infarct in timp ce inota si nu a mai putut fi salvat desi instructorii de inot si medicii veniti rapid la fata locului au incercat sa-l tina in viata. „La ... The post Sfarsit…

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Doliu fara margini! Fosta Regina a Frumuseții a murit subit la 35 de ani. Destinul tragic al lui Jade Leigh Hunt

12:01, 06.04.2024 - Tragedie fara margini! O fosta regina a frumuseții a murit subit la doar 35 de ani! Jade Leigh Hunt, fosta Miss Scoția 2012, s-a stins din viața fulgerator. Rudele și prietenii tinerei sunt șocați, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A murit la doar 35 de ani Jade Leigh Hunt a plecat la ceruri la […]…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?