Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz tragic la Orhei. Un bărbat a fost găsit înecat în iaz

Publicat:

Caz tragic la Orhei. Un barbat de 50 de ani a fost gasit inecat in iazul din apropierea satului Step-Soci. Imediat la fața locului a fost indreptat grupul de urmarire penala și serviciul salvatori al DSE Orhei.Careva semne vizibile de moarte violenta nu au fost depistate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Povestea marcanta a femeii care a sunat imediat la poliție in timp ce era la o intalnire cu un barbat. Ce i s-a putut intampla!

14:51, 03.07.2024 - O tanara de 18 ani din North Liberty, Sumaya Thomas, a ajuns in atenția autoritaților dupa ce a sunat la poliție și a inventat o poveste dramatica pentru a scapa de o prima intalnire romantica.

Descoperire macabra la Orhei: Corpul neinsuflețit al unui barbat, gasit intr-un lac

12:36, 01.07.2024 - Corpul neinsuflețit al unui barbat de 43 de ani a fost gasit ieri, intr-un lac din Orhei. Potrivit oamenilor legii, cadavrul acestuia a fost transportat la expertiza medico-legala, pentru stabilirea exacta a cauzei decesului.

Un barbat s-a inecat intr-un bazin cu apa sarata al celui mai popular ștrand din Valcea, „Marea Olteniei”

11:45, 29.06.2024 - O tragedie a avut loc sambata dimineața, 29 iunie 2024, la unul dintre cel mai populare ștranduri, poreclit „Marea Olteniei”. Un barbat de 54 de ani, din Olanu - Valcea, s-a inecat intr-un bazin cu apa sarata.

Un barbat de 75 de ani, gasit mort la o stație de așteptare din Orhei: Ce spune poliția

12:26, 20.06.2024 - Un barbat de 75 de ani a decedat in aceasta dimineața, la Orhei, in timp ce se afla la o stație de așteptare a transportului public. Potrivit oamenilor legii cauza exacta a decesului urmeaza a fi stabilita de specialiști.

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Șocant!: Drama care a cutremurat o mica localitate din Romania. Tata si fiu, implicati intr-un eveniment tragic

08:56, 06.06.2024 - In seara de 5 iunie a.c., in jurul orei 22:00, politistii au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un incident grav petrecut in localitatea Uriu, unde un barbat si a injunghiat fiul.Politistii Sectiei 5 Politie Petru Rares, impreuna cu cei din cadrul Politiei orasului Beclean, au intervenit…

Poliția, dusa pe piste greșite, in cazul dispariției fetei de la Orhei

09:35, 24.04.2024 - Cautarile fetei care a fost inmormintata astazi, au durat tocmai opt zile, din cauza ca poliția a fost dusa pe piste greșite. Asta a declarat șeful IGP, Viorel Cernauțeanu, care afirma ca investigațiile au inceput a doua zi dupa dispariție, cind iubitul tinerei a mers la poliție, noteaza Noi.md cu referire…


Ce parere ai despre aceasta stire?