Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ ȘOCANT la Ungheni. Un bărbat a murit în timp ce conducea, după ce a făcut stop cardiac

Publicat:

Un barbat din orașul Ungheni a decedat in timp ce conducea, dupa ce a facut stop cardiac. In urma atacului de cord, șoferul de 76 de ani a ieșit pe contrasens, tamponand frontal un alt autovehicul care se deplasa regulamentar.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Argeș. Un barbat de 30 ani care conducea un moped a deraiat și a murit pe loc

19:55, 23.06.2024 - In Argeș a avut loc un accident cumpit! Un barbat de 30 de ani care conducea un moped a pierdut controlul direcției și a ajuns intr-un șanț, iar leziunele au fost incompatibile cu viața. Alaturi de el se afla și un copil de 8 ani care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Caz șocant: un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin

15:30, 11.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Accident ingrozitor in Valcea. Un barbat de 45 de ani a murit pe loc. Mașina pe care o conducea s-a facut praf / FOTO

16:41, 26.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica dupa amiaza, in Valcea. Un barbat la varsta de 45 de ani a murit pe loc, in urma impactului cu un cap de pod. Traghedia s-a produs pe DN 67, in zona localitații Mihaești. Mașina pe care o conducea s-a facut praf.

Un barbat a fost filmat sarind in mare ca sa atinga o balena ucigasa. „Un comportament șocant și absolut idiot” | VIDEO

13:11, 22.05.2024 - Dupa ce pe retelele de socializare a circulat un filmulet in care un barbat din Noua Zeelanda a fost filmat cand s-a aruncat in apa, incercand sa se agate de o balena ucigasa, el a fost identificat si amendat.

Cazul care a aruncat America in aer s-a repetat! Un barbat afro-american a murit sub genunchiul unui polițist

15:36, 28.04.2024 - Cazul George Floyd, care a avut loc in 2020, și care a aruncat in aer America aducand proteste violente, s-a repetat la 4 ani distanța! Și de aceasta data, oamenii legii au dat dovada ca nu au invațat nimic și au intervenit la fel cum au facut-o colegii lor, in 2020. Un barbat a decedat […] The post…

Un pensionar si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de curent

17:16, 19.04.2024 - Un barbat, de 73 de ani, a murit, vineri, dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea intr-un stalp, pe raza localitatii salajene Jibou. Politistii rutieri au fost sesizati vineri dimineața, prin 112, ca in localitatea Jibou s-a produs un accident rutier. Din cercetari a reiesit ca un barbat, de 73…

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?