Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în SUA. O mamă a lăsat trupul fiului său mort într-un congelator

Publicat:

O mama din SUA a lasat trupul fiului sau mort intr-un congelator. Femeia a fost condamnata la 99 de ani de inchisoare. , in varsta de 36 de ani, a primit sentința dupa ce și-a recunoscut...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Mureș! Un barbat in varsta de 55 de ani a fost ucis de un taur 

13:26, 20.06.2024 - Un barbat in varsta de 55 de ani, din Mureș, a avut parte de un sfarșit tragic. Oamenii legii banuiesc ca a fost atacat și ucis de un taur. Trupul neinsuflețit al omului a fost gasit pe pașune.

Incident socant: trupul unei femei disparute a fost gasit intreg in burta unui piton urias. A inghițit-o de vie | VIDEO

17:26, 10.06.2024 - Incidentul incredibil de rar s-a petrecut in Indonezia, unde corpul unei femei care disparuse in urma cu o zi de acasa a fost descoperit, vineri, intreg in burta unui piton urias. Sotul ei spune ca a fost inghitita de vie.

Caz socant in Spania: Tanar de etnie roma, achitat dupa ce a lasat insarcinata o fata de 12 ani

14:55, 02.06.2024 - Un barbat de 20 de ani care a violat si a lasat insarcinata o copila a iesit liber dintr un tribunal spaniol, dupa ce judecatorul a decis ca relatia lor era justificata de cultura roma.La inceputul acestei saptamani, tribunalul din Ciudad Real, in centrul Spaniei, a decis ca contextul socio cultural…

Caz șocant in Spania - Barbat rom de 20 de ani, achitat dupa ce a lasat insarcinata o fata de 12 ani. 'Contextul socio-cultural' al etniei a fost motivul

14:36, 02.06.2024 - Un barbat de 20 de ani care a violat și a lasat insarcinata o copila a ieșit liber dintr-un tribunal spaniol, dupa ce judecatorul a decis ca "relația" lor era justificata de cultura roma.

Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului sau cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea in timp”

16:20, 22.05.2024 - Cunoscutul prezentator TV a anunțat de curand pe pagina sa de Facebook ca ia o scurta pauza de la pupitrul știrilor pentru a fi alaturi de baiețelul sau, care a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu TSA (tulburare de spectru autist).

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului”

12:15, 30.04.2024 - Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Pastorala de Paște 2024 a Inaltpreasfințitului Parinte Irineu: ”Invierea Domnului nostru Iisus Hristos este biruinta Sa asupra pacatului” Iubiti fii duhovnicesti,…

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?