Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz halucinant în Brazilia: Un bebeluş a MUŞCAT un ŞARPE veninos şi l-a UCIS

Publicat:

Isprava micului Lorenzo, care are numai 17 luni, s-a petrecut duminica dupa-amiaza. Copilul se juca in gradina casei, iar cand mama lui s-a dus sa vada ce face, l-a gasit cu un sarpe veninos, din specia Jararaca, in gura.

Femeia a inceput sa tipe ingrozita cand si-a vazut copilul cu sarpele in gura. Imediat a venit si tatal baietelului. Parintii lui Lorenzo s-au repezit sa scoata taratoarea din gura baiatului. Mirarea lor a fost mare cand au constatat ca baiatul era cel care il muscase pe sarpe, si nu sarpele pe el. Dealtfel, sarpele a murit din cauza ranilor pe care i le provocase micutul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz halucinant in Argeș! Un barbat a murit, dupa ce a fost mușcat de picior de un caine

13:51, 04.07.2024 - Intr-un incident tragic petrecut in localitatea Malureni din județul Argeș, un barbat in varsta de 80 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost atacat de un caine de talie mare. Victima a avut parte de un sfarșit tragic.

Reactie salbatica a unei femei pe o plaja din Navodari: a mușcat și a zgariat un copil de 6 ani!

10:56, 02.07.2024 - Episod halucinant la mare, la Navodari! Un baiețel de doar 6 ani a fost mușcat de o femeie pe care o stropise accidental cu apa. Parinții au depus plangere la poliție și vor sa mearga in instanța in urma incidentului șocant. A alergat copilul pe plaja Un barbat s-a dus la plaja cu baiatul in […] The…

Momente incredibile pe plaja: o femeie a mușcat și zgariat cu copil de 6 ani. Motivul pentru care turista și-a ieșit din minți

08:55, 02.07.2024 - Un caz halucinant a avut loc pe o plaja de pe litoral. Un baiețel de doar 6 ani a fost mușcat de o femeie pe care o stropise accidental cu apa. Parinții au depus plangere la poliție și vor sa mearga in instanța in urma incidentului șocant.

Un bebeluș a murit, dupa ce a fost uitat in mașina! Copilul fusese adoptat de doi barbați / FOTO

21:30, 24.06.2024 - O fetița de doar cateva luni a murit tragic dupa ce a fost lasata timp de mai multe ore intr-un SUV parcat in fața casei din Santee, San Diego, California. Parinții adoptivi ai micuței, un cuplu de barbați care o adusesera acasa recent, sunt devastati de pierdere.

Psiholog: „In aceasta situație, parinții ar trebui imediat sa bata alarma”

07:01, 06.06.2024 - Este extrem de important ca parinții sa iși invețe copilul sa nu ia nimic de la persoane straine pe strada, sa nu bea din sticlele altora, oferite chiar și de copiii vecinilor, deoarece acest lucru poate duce la consecințe grave. Despre aceasta s-a discutat in cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru…

Barbatul care s-a ales cu arsuri de gradul trei pe fata, dupa ce a mancat un fruct exotic. „Am mușcat din el si a explodat imediat”

11:40, 27.05.2024 - Atunci cand ne aflam in vacanta in alta tara, tentatia de a testa bucataria locala, cu specialitatile ei, sau fructele specifice zonei respective este mare. Curiozitatea este buna atata vreme cat ai cateva informatii minime despre ceea ce mananci.

Ultima ora - Un bebeluș de numai o luna a murit la Spitalul Targu Jiu: Parinții l-au adus in stop respirator

12:56, 22.05.2024 - Un sugar in varsta de o luna a murit, miercuri, la Spitalul Judetean Targu Jiu, cadrele medicale anuntand Politia si DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Un puști și-a ucis parinții și sora dupa ce i-au luat telefonul și calculatorul, drept pedeapsa: „Aș face totul din nou”

18:45, 21.05.2024 - Un baiat de 16 ani a fost arestat pentru ca și-a impușcat mortal parinții adoptivi și sora. Dupa o cearta, aceștia au decis sa ii confiște telefonul și calculatorul ca pedeapsa. Un baiat de 16 ani a fost arestat pentru ca și-a ucis parinții adoptivi și sora in Sao Paulo, Brazilia. El a marturisit apoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?