Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cauza morţii lui Amy Winehouse. Ce spune fratele ei că a ucis-o cu adevărat pe artistă

Publicat:

Alex Winehouse a spus ca lupta pe care diva a dus-o impotriva bulimiei a slabit-o foarte tare din punct de vedere psihic, scrie Mediafax care citeaza thesun.co.uk.

Insa, potrivit rezultatelor anchetei facute de politie, moartea ei a fost una "accidentala", fiind cauzata de abuzul de alcool.

Fratele ei mai mare, Alex, in varsta de 33 de ani, a declarat pentru : "Bulimia a slabit-o din punct de vedere psihic, astfel ea a devenit mai sensibila".

"Ea ar fi murit in cele din urma, ceea ce a ucis-o cu adevarat a fost bulimia", a adaugat acesta.

a murit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

WikiLeaks: Julian Assange este liber și a parasit Marea Britanie

07:50, 25.06.2024 - Julian Assange a fost eliberat din inchisoarea de inalta securitate de langa Londra, unde a fost inchis timp de cinci ani, a dezvaluit WikiLeaks dupa anunțarea unui acord cu justiția americana, transmite Agerpres.

La ce preț colosal se vand ultimele bilete pentru Coldplay! Vor fi doua stadioane pline ochi la București

13:31, 28.05.2024 - Mai sunt doua saptamani pana la cele mai de succes concerte in Romania, cele doua show-uri Coldplay de pe Arena Naționala (12-13 iunie). Deși organizatorii au anunțat ca spectacolele trupei britanice sunt sold-out inca din toamna anului trecut, un mare operator de ticketing la nivel european este ultimul…

‘In opt luni a murit mama, apoi fratele, am avut o perioada nefericita’

10:56, 16.05.2024 - Designerul Mihai Albu a oferit primul interviu dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. „Facusem analize periodice si una si a iesit deformata cu valoare mare. Medicii s-au aratat ingrijorati si mi-au impus sa fac investigatii imagistice si alte analize. Am facut o punctie, s-a luat o proba pentru biopsie…

Florin Piersic a dat vestea chiar din spital. Marele actor a ținut morțiș ca fanii sa afle de la el: “Va iubesc pe toți”

20:20, 13.05.2024 - Marele actor se afla, inca, pe un pat de spital, internat la Spitalul „Foișor”. Dupa intervenția chirurgicala de urgența de aici, Florin Piersic a dat vestea chiar din spital. De altfel, marele actor a ținut morțiș ca fanii sa afle de la el cum se simte. Medicii spun ca marele actor se recupereaza bine…

O fetița nascuta surda si-a recapatat auzul datorita unei terapii revolutionare. Acum, Opal aude aproape normal

12:21, 09.05.2024 - O fetita de un an și jumatate din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice.

Fanii englezi, sfatuiți de poliție sa se manifeste cu bun-simț la Euro 2024

20:05, 07.05.2024 - Poliția engleza ii sfatuiește pe fanii care vor merge la turneul final al Campionatului European 2024, gazduit de Germania, sa se manifeste cu bun-simț. Marea Britanie va trimite cel mai mare detașament de polițiști din istorie la un astfel de eveniment, au anunțat autoritațile de la Londra.

Șeful Consilului de Securitate al Rusiei, acuze la adresa NATO: „Este implicata activ in organizarea de atacuri ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse”

18:30, 02.04.2024 - Potrivit acestuia, Alianța Nord-Atlantica  ar folosi și organizații teroriste in interesele sale,  „de facto este parte a conflictului ucrainean” și „este implicata activ in organizarea de atacuri” ale armatei ucrainene pe teritoriul Federației Ruse. „In cadrul sau (NATO - ed.), se iau decizii colective…


Ce parere ai despre aceasta stire?