Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catrinel Menghia, la braţul lui Charlie Sheen: «Ce primesc pentru asta?» Vezi toată faza - VIDEO

Publicat:

Frumoasa romanca a facut senzatie alaturi de starul de la Hollyhood in spot-ul publicitar pentru noul model Fiat 500 Abarth.

Pentru a demonstra cat de practic si rapid este noul Fiat 500 Abarth, reprezentantii companiei au creat un clip senzational.

Actori principali: si .

Starul este izolat in casa lui din State, iar de plictiseala a dat cateva ture cu masina prin incapere, cand s-a dat jos din autoturism, actorul a fost intampinat de frumoasa , care l-a privit pasional timp de cateva secunde.

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru state UE care au granița cu Rusia sau Belarus cer ajutor pentru intarirea frontierelor

22:01, 27.06.2024 - Polonia, Estonia, Lituania si Letonia au cerut Uniunii Europene din care fac parte sa le ofere un sprijin mai important pentru armata si protectia civila pentru frontierele lor avand in vedere apropierea geografica de Rusia si Belarus, relateaza dpa, conform Agerpres.

11 state din UE cer deschiderea in iunie a negocierilor de aderare cu Moldova și Ucraina: „Ar ridica moralul”

15:30, 06.06.2024 - Un grup de 11 din cele 27 de state membre ale UE au cerut miercuri presedintiei belgiene a Consiliului UE sa adopte inca de luna aceasta cadrele de negociere pentru aderarea Ucrainei si Republicii Moldova la UE, pentru a putea fi convocate conferintele interguvernamentale cu cele doua tari la sfarsitul…

FOTO Starul din fotbal prezent la Roland Garros pentru a-și susține iubita

09:35, 28.05.2024 - Jan Oblak este și el prezent in aceste zile la Roland Garros, portarul lui Atletico Madrid și al naționalei Sloveniei fiindu-i alaturi iubitei sale. Olga Danilovic se afla pe tabloul feminin de simplu, iar la antrenamente il are alaturi pe jucatorul lui Diego Simeone.

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola Turda, a semnat un protocol național privind dezvoltarea producției de drone

18:16, 24.05.2024 - Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricola Turda (SCDA Turda) a semnat azi un protocol național de colaborare privind dezvoltarea producției de drone destinate domeniului agricol. ”SCDA Turda a fost prezenta astazi la Black Sea Defense & Aerospace 2024 Exhibition & Conference, prin dl. director Nicolae…

Un start-up din domeniul inteligentei artificiale, acuzat ca a utilizat fara permisiune vocile unor actori

15:11, 17.05.2024 - Doi actori de voce au dat joi in judecata start-up-ul de inteligenta artificiala Lovo intr-un tribunal federal din Manhattan acuzand compania ca le-a copiat ilegal vocile si le-a folosit fara permisiune in cadrul tehnologiei sale voiceover pe baza AI, informeaza Reuters joi, potrivit Agerpres.

European Commission approves EUR 95.3 million restructuring state aid for airline TAROM

19:11, 29.04.2024 - The European Commission on Monday approved, under EU State aid rules, Romania's plans to grant the Romanian state-owned flag carrier TAROM restructuring aid for up to EUR 95.3 million (RON 473.69 million), the commission reported on Monday.

Marta, legenda fotbalului feminin brazilian, anunța retragerea internaționala in 2024

16:55, 26.04.2024 - Starul fotbalului feminin brazilian, Marta, a anuntat vineri ca 2024 este si anul retragerii sale internationale si si-a exprimat speranta ca la JO 2024 sa aiba posibilitatea sa imbrace pentru ultima oara tricoul nationalei, scrie Reuters.

Romanian state needs to be more involved in supporting small producers, in reviving crafts (Labour minister)

15:15, 09.04.2024 - The Minister of Labour and Social Solidarity, Simona Bucura - Oprescu, says that Romanian crafts and producers must be supported in a concrete way, with funding to attract and train the workforce, but also to ensure their presence at international fairs.


Ce parere ai despre aceasta stire?