Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câți români au murit în conflictul din Israel: ultima actualizare a persoanelor cu cetățenie străină ucise de Hamas

Publicat:

Ultimul raport prezinta ca patru cetațeni romani au fost uciși, iar unul este dat disparut in urma atacurilor atribuite Hamas.

Conform site-ului oficial al guvernului israelian, exista date oficiale despre 74 de persoane disparute sau cu statut incert din peste 40 de țari.

Israelul a publicat aceste informații in mod oficial, prezentand și o harta actualizata care evidențiaza țarile cu cetațeni afectați de atacuri.

Potrivit ultimelor date transmise de autoritatile din Israel, numarul total al mortilor a depasit 1.300.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultimul sarut. Povestea sfașietoare a mamei care și-a așteptat fiica rapita de Hamas. Dupa ultima imbrațișare, a murit

12:40, 04.07.2024 - O poveste emoționanta a captivat atenția lumii intregi, culminand cu un final tragic. Liora Argamani, mama unei tinere rapite de Hamas in atacul din 7 octombrie 2023, a murit de cancer cerebral la scurt timp dupa ce și-a indeplinit ultima dorința, de a-și revedea fiica.

Procurorii italieni ancheteaza tragedia in care 3 romani au murit luați de ape. „Patrizia a dat 4 apeluri la 112, ultimul ramas fara raspuns”

22:20, 04.06.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul celor trei romani luați de ape, in Italia. Procurorii italieni incearca sa afle daca incidentul tulburator ar fi putut fi evitat, relateaza Coriere della Sera.

Președintele Biden a prezentat un nou plan de incetare a focului in trei etape, propus de Israel

09:05, 01.06.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat vineri ca Israelul a propus un nou plan de incetare a focului in Gaza si a cerut Hamas sa accepte noua oferta, afirmand ca este cea mai buna modalitate de a pune capat conflictului, scrie Reuters.

Poza zilei: Silviu Hurduzeu si Romeo Dunca impreuna!

13:35, 21.05.2024 - CARAȘ-SEVERIN – A aparut pe rețelele de socializare azi o poza in care protagoniști sunt Romeo Dunca, actualul președinte al Consiliului Județean, și Silviu Hurduzeu, fostul președinte. Facuta pe treptele Consiliului Județean, acolo unde Hurduzeu a gasit de cuviința sa se pozeze cu candidații PSD pentru…

Erdogan spune ca Israelul va ataca Turcia daca va caștiga razboiul impotriva Hamas: „Nu se va opri in Gaza”

16:46, 15.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, miercuri, ca Israelul va ataca Turcia „mai devreme sau mai tarziu” daca reuseste sa invinga in razboiul cu Hamas din Fasia Gaza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Tancurile israeliene au incercuit estul orașului Rafah, in timp ce ONU „face planuri pentru cel mai rau scenariu”. Netanyahu: „Vom lupta cu unghiile”

17:10, 10.05.2024 - Organizatia Națiunilor Unite (ONU) a avertizat vineri ca ajutoarele pentru Fașia Gaza ar putea fi oprite in cateva zile, dupa ce trupele israeliene continua ofensiva terestra impotriva luptatorilor palestinieni in aglomeratul oraș Rafah, un coridor cheie pentru proviziile destinate Fasiei amenințate…

„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetița din Fașia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit

14:56, 26.04.2024 - Fetița care a fost scoasa din pantecele mamei sale muribunde intr-un spital din Fașia Gaza, in urma unui atac aerian israelian asupra orașului Rafah, a murit dupa doar cateva zile de viața, a anunțat vineri, 26 aprilie, medicul care o ingrijea, potrivit Reuters.Bebelușul fusese numit Rouh, care inseamna…

Israelul pregatește ofensiva in ultimul bastion al Hamas: Peste un milion de civii din Rafah vor fi evacuați (surse)

13:36, 24.04.2024 - Israelul pregatește ofensiva in ultimul bastion al Hamas: Peste un milion de civii din Rafah vor fi evacuați (surse)Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii…


Ce parere ai despre aceasta stire?