Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Catastrofă feroviară cu peste 10 morți și 25 de răniți din cauza unei erori umane. Cum a avut loc impactul dintre două trenuri de pasageri, în India

Publicat:

Un nou accident feroviar a avut loc in India, punand sub semnul intrebarii siguranța cailor ferate din aceasta țara. a anunțat ca doua vagoane ale unui tren de pasageri au deraiat, iar o ancheta preliminara a indicat o „eroare umana” drept cauza principala a coliziunii, care a avut loc intre stațiile Alamanda […] The post Catastrofa feroviara cu peste 10 morți și 25 de raniți din cauza unei erori umane. Cum a avut loc impactul dintre doua trenuri de pasageri, in India appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei morți și doi raniți intr-un accident rutier, dupa ce mașina lor a ieșit de pe șosea la o trecere la nivel cu calea ferata

10:21, 29.06.2024 - Trei persoane - pasageri in acelasi autoturism - au murit sambata dimineata, in urma unui accident rutier pe raza localitatii Tomnatic, in județul Timis. Alți doi pasageri din aceeași mașina au ajuns la spital.

15 morti si zeci de raniti, dupa ciocnirea unui tren de marfa cu unul de pasageri in India VIDEO

15:11, 17.06.2024 - Un tren de marfa s-a izbit luni de un tren de pasageri care stationa, in statul indian Bengalul de Vest, cel putin 15 persoane pierzandu-si viata, iar cateva zeci fiind ranite, a anuntat politia, un accident pe care autoritatile feroviare l-au pus pe seama unei erori umane.

Doua trenuri s-au ciocnit in India, zeci de morți și raniți

10:00, 17.06.2024 - Un tren de marfa a ciocnit luni din spate un tren de pasageri in statul indian Bengalul de Vest, accidentul provocand cel putin 13 morti si zeci de raniti, au anuntat autoritatile locale. Echipele de salvare actionau la fata locului pentru a scoate eventuali pasageri blocati.

Catastrofa feroviara in Cehia, cu un tren care mergea spre Ucraina. Patru morți și 27 de raniți

15:30, 06.06.2024 - Doua trenuri, unul de pasageri, celalalt de marfa, s-au ciocnit in Cehia, provocand moartea a patru oameni și ranirea altor 27 de persoane. Trenul de pasageri, de mare viteza, avea la bord 380 de oameni și aparținea unei companii feroviare private. In noaptea de miercuri spre joi, trenul circula pe…

Tragedie feroviara in Cehia: 4 morți și 27 de raniți dupa coliziunea a doua trenuri – VIDEO

13:25, 06.06.2024 - Un tren de pasageri care se indrepta spre Ucraina a intrat in coliziune frontala cu un tren de marfa in apropierea orașului Pardubice din Cehia, joi seara, provocand o tragedie feroviara. Cel puțin 4 persoane au murit și alte 27 au fost ranite, potrivit autoritaților cehe.

Cel puțin 4 morți și zeci de raniți dupa o coliziune feroviara in Cehia

09:41, 06.06.2024 - Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite intr-o coliziune intre un tren de pasageri si un convoi de marfuri, miercuri seara, in centrul Republicii Cehe, scrie AGERPRES.

Tragedie pe calea ferata! Patru morti si zeci de raniti dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Cehia

07:31, 06.06.2024 - "Patru pasageri au suferit rani care au dus la moartea lor", a declarat Alena Kisiala, purtatoare de cuvant a serviciilor locale de salvare, pentru televiziunea publica ceha, relateaza AFP.Referindu-se la "un mare dezastru", premierul Petr Fiala a transmis condoleante. "Cu totii ne gandim la victime…

VIDEO Locuitorii din New Delhi se imbrancesc pentru a lua apa din cisterne. Peste 50 de morți din cauza caniculei

03:05, 04.06.2024 - Caldura a ucis cel puțin 50 de persoane in India in ultimele trei zile, dar numarul deceselor ar fi mult mai mare in conditiile in care canicula brutala continua sa afecteze anumite zone ale tarii, relateaza BBC, conform News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?