Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălina nu se mai poate opri din plâns! Ce s-a întâmplat cu Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" după ce a sărit gardul?

Publicat:

Agitatie si lacrimi în casa "Mireasa pentru fiul meu"! Nicolae, singurul concurent cu mama, din casa competitiei, a sarit gardul si a fugit din competitie. Catalina, partenera lui din emisiune, nu a reusit sa îsi revina în urma socului. 

Catalina a intrat în stare de soc, dupa ce partenerul ei din casa a decis sa încalce regulamentul si sa sara gardul. Nicolae a fugit din curtea casei si a sarit gardul, dupa ce a avut câteva neîntelegeri cu iubita lui din casa. 

Alaturi de ea s-a aflat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii care a fost ucisa in Braila. A facut tot posibilul sa se salveze din calea criminalului: ”A fugit din curte...”

15:30, 14.06.2024 - Informații terifiante despre crima din Braila! O femeie a fost ucisa cu sange rece de catre iubitul ei, dupa ce a sunat disperata la 112 și a cerut ajutor. S-a aflat, insa, ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii, de dinainte sa fie omorata cu sange rece!

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Urs vazut la plimbare prin oraș. A ajuns pana in zona centrala…

07:51, 06.06.2024 - Daca zilele trecute un urs a fost vazut la plimbare printr-o comuna din județ, de aceasta data a fost vazut la Dej și a ajuns aproape de centrul orașului. Miercuri seara a fost semnalata prezența unui urs in zona Padurii Bungar din Dej. Astfel, a fost transmis un mesaj de avertizare RO-Alert. Un echipaj…

Tragedie in Constanța! Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au sarit sa il salveze și au ramas blocate in puț / FOTO

16:36, 20.05.2024 - Un incident șocant s-a petrecut in cursul zilei de astazi in localitatea Mireasa din Constanța. Un copil in varsta de 9 ani a cazut dintr-un cireș intr-o fantana. Doua persoane au incercat sa il ajute insa au ramas și ele blocate in puțul adanc de 19 metri. 

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat in curtea școlii / VIDEO

19:50, 03.04.2024 - Au aparut imaginile cu momentul in care elevul de la un liceu din București a fost injunghiat. Camerele de supraveghere au surprins clipa in care patru adolescenti au sarit gardul și l-au atacat pe adolescent in curtea școlii.

Ce s-a intamplat pe teren imediat dupa Corvinul - CFR Cluj » El a plecat primul din fața galeriei + cine a plans

23:21, 02.04.2024 - Dupa umilința suferita cu Corvinul in sferturile Cupei Romaniei Betano, scor 0-4, jucatorii de la CFR Cluj s-au dus in fața galeriei. Otto Hindrich, portarul de rezerva, a inceput sa planga, potrivit iamsport. Iar primul care a plecat din fața galeriei a fost Cristi Manea, aflat in ultimele luni de…


Ce parere ai despre aceasta stire?