Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălina Mitrache, kinetoterapeut şi doctor în educaţie fizică: „La copiii până în 18 ani, cele mai întâlnite afecţiuni sunt deviaţiile de coloană vertebrală“

Publicat:

Kinetoterapeut si doctor in educatie fizica si sport, titlu obtinut la doar 26 de ani, vorbeste despre cum este afectata coloana vertebrala a copiilor si tinerilor de utilizarea excesiva a telefonului mobil si a tabletei, despre cazuri speciale de recuperare prin kinetoterapie, dar si despre exercitii ce pot fi facute acasa pentru protejarea coloanei vertebrale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar profesor de educație fizica, in coma la ATI

21:55, 21.06.2024 - Mister total in jurul vatamarii corporale grave a unui tanar profesor de educație fizica din Buzau, care a ajuns, aseara, la UPU, in stop cardio-respirator. Cadrele medicale au reușit sa il resusciteze, insa barbatul se afla in continuare in stare grava la ATI. Deocamdata, nimeni nu știe cu exactitate…

De ce se imbolnavesc copii de boli mintale. Care sunt cele mai intalnite afecțiuni STUDIU

03:05, 19.06.2024 - Sanatatea mintala a tinerilor din Romania a fost „scanata” de specialiști in domeniu, iar rezultatele radiografiei nu sunt deloc optimiste. Copiii romani sunt anxioși, depresivi, cu probleme de comportament, sufera de fobii școlare și tulburari de alimentație.

Spondiloza cervicala: ce este, cum afecteaza coloana vertebrala și care sunt opțiunile de tratament

15:10, 30.05.2024 - Spondiloza cervicala poate fi cauzata de mai multe lucruri, dar cel mai adesea este legata de imbatranire. Discurile și articulațiile gatului sunt afectate incet, apare durerea și se manifesta rigiditatea. De regula, cu tratament fizic, cu medicamente și prin conștientizarea și menținerea unei posturi…

Cea mai lunga calatorie cu trenul din lume. Istoria drumului de mii de kilometri: desparte doua continente si e numit „coloana vertebrala a Rusiei”

21:35, 26.05.2024 - Tu stii care este cea mai lunga calatorie cu trenul din lume? Ei, bine, dureaza 7 zile, are peste 9.000 de kilometri lungime si traverseaza mai multe fusuri orare. Este vorba despre Trans-Siberian, „coloana vertebrala a Rusiei”. Trenul cu care poti face cea mai lunga calatorie cu trenul din lume Trans-Siberianul,…

Investim in educație – impreuna construim viitorul pentru copiii noștri!

08:20, 20.05.2024 - Ca toate localitațile Romaniei, Zalaul a pierdut o parte din populație dupa 1989, mai mica in cazul orașului nostru. In același timp, vedem cu ochii noștri cum creșele și școlile primare incep sa fie neincapatoare pentru copii. Pare un inconvenient, dar pentru mine, ca tata a trei copii, e un mare motiv…

”Copiii sunt bine”, dar cum ii invațam sa se fereasca de dezinformare in era inteligenței artificiale? De la ratonul Pedro la fake-news politic, in Conferința de educație media a Centrului pentru Jurnalism Independent

15:45, 18.05.2024 - “Copiii sunt bine”, dar au nevoie de noi abordari și campanii de conștientizare care sa li se adreseze direct: Aceasta este una dintre concluziile principale ale conferinței despre educația media “Superputerea profesorilor viitorului”, organizata de Centrul pentru Jurnalism Independent, in cadrul careia…

Trei copii au ajuns la spital in coma alcoolica. Au baut rachiu pana li s-a facut rau. Doctor: „S-au mai trezit dupa perfuzii“

17:21, 13.05.2024 - Trei copii, frati gemeni in varsta de 7 ani si un altul de 11 ani, au ajuns de urgenta la spital in coma alcoolica. Copiii sunt din Harghita si erau impreuna cu parintii in vizita la rude din Gura Humorului (Suceava).

O retrospectiva a investițiilor in educație, in Timișoara ultimilor ani. „Toți copiii trebuie sa aiba aceleași condiții”

12:40, 01.04.2024 - In ultimii ani, Timișoara și-a luat un angajament pentru a investiții in educație și dezvoltare, incat sa creeze un mediu in care fiecare copil sa aiba acces egal la o educație de calitate și la oportunitați pentru a-și dezvolta potențialul.


Ce parere ai despre aceasta stire?