Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a început să plângă în hohote, în direct, la TV. Vrea să plece din emisiune

Publicat:

Catalina din emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, a început sa plânga în direct la tv, iar asta pentru ca e nefericita si ca simte ca nimeni nu o întelege.

Aceasta sustine ca mama lui Niculae, doamna Maria, încearca sa o sfatuiasca în anumite chestiuni cand nu e pregatita psihic, iar din acest motiv ar vrea chiar sa paraseasca show-ul.

Angela, mama Catalinei, a spus ca fiica sa nu e fericita, iar asta pentru ca Niculae nu îi ofera liniste deplina.  Cei doi concurenti…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Care ar fi motivul pentru care Maria, fosta iubita a lui Cristian, a venit in emisiune. Ce crede tanarul / VIDEO

23:05, 24.06.2024 - Cristian și-a spus parerea cu privire la care ar fi motivul pentru care Maria, fosta lui iubita, a venit in emisiune. Ce a spus tanarul in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Neatza cu Razvan și Dani. Cristina și Alexandru, primii logodiți din casa Mireasa! Cei doi se gandesc la ziua nunții: „Sa o cer de soție...” / VIDEO

12:35, 07.06.2024 - Cristina și Alexandru sunt primii logodiți din casa Mireasa, sezonul 9 al emisiunii. Cei doi sunt foarte fericiți impreuna și traiesc momente unice unul cu celalalt. Ei se gandesc deja la ziua nunții. Invitați in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, concurenții au vorbit despre marele…

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Maria și Ștefan și-au petrecut prima noapte impreuna. Concurenta i-a facut multe compliemte iubitului ei: „Te ador...” / VIDEO

20:55, 29.05.2024 - Maria și Ștefan au obținut votul favorabil din partea concurenților pentru a petrece noaptea impreuna, așa ca au stat unul cu celalalt in declarații și apropiere maxima. Tanara i-a facut o mulțime de complimente iubitului sau.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa sezon 9, 5 aprilie 2024. Antonia a facut-o pe doamna Daniela sa planga de emoție in live. Mama lui Cristian a imbrațișat-o

15:41, 05.04.2024 - In gala de pe 5 aprilie 2024 doamna Daniela a lacrimat cand a auzit ce parere are Antonia despre mama partenerului ei. Fata a precizat ca e foarte important pentru ea sa aiba o relație buna cu soacra.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?