Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Zmărăndescu a făcut afirmații controversate despre orientarea lui Emil Rengle. Dansatorul, singurele declarații despre viața lui intimă: "Aș da orice să fiu..."

Publicat:

Este unul dintre cei mai apreciați dansatori de la noi din țara. Este și influencer, se bucura de un succes de-a dreptul rasunator pe rețelele de socializare, insa este adesea criticat pentru orientarea sa sexuala. Recent, cuvinte dure i-au fost adresate chiar de catre coechipierul sau intr-un show TV, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința FOTO de excepție inainte de naștere. Bruneta a pozat ca o „sirena”: „Probabil ultimele poze cu burtica din viața asta”

16:40, 26.06.2024 - Recent, Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii superbe. Vedeta in varsta de 33 de ani este insarcinata pentru a doua oara și in scurt timp urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil. Artista și Adi Rus, actualul ei soț, s-au casatorit in anul 2019. Trei ani…

Dezvaluirea facuta de Adina Buzatul la 24 de ani de la divorțul de tatal fiicei sale. Cum trebuie sa fie noul iubit. „Nu trebuie sa fim diferiți”

11:10, 02.06.2024 - Adina Buzatu, in varsta de 47 de ani și tatal fetei sale au divorțat in urma cu 24 de ani, iar de atunci, vedeta și-a ținut viața personala departe de ochii curioșilor, astfel ca nimeni nu a știut cum arata cel care a cucerit-o pe vedeta. Recent, creatoarea de moda a dezvaluit cum ar trebui sa arate…

Dorin Mateiu, milionarul despre s-a spus ca are o relație cu Simona Halep, face primele declarații: „Eu am invitat-o in oraș”

12:40, 17.05.2024 - Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a zvonit ca are o relație cu Simona Halep, a facut primele declarații despre ipostazele in care a fost surprins alaturi de jucatoarea de tenis. Omul de afaceri neaga ca ar exista o poveste de dragoste intre ei.Dupa un mariaj eșuat cu Toni Iuruc, care a durat aproximativ…

David are nevoie de ajutor, pentru a lupta cu cancerul: Suma necesara este de 15.000 de euro

14:15, 12.05.2024 - David, un copil plin de viața și mereu zambitor, se confrunta cu o provocare imensa in viața sa frageda. Recent diagnosticat cu Sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos, David lupta acum nu doar pentru zambetul sau, dar și pentru viața insași.

Declarații dupa ”U” Cluj - Dinamo: "Mi-a fost teama ca vom fi acuzați de BLAT! Pentru ce sa-mi compromit viața?”

15:51, 05.05.2024 - Deoarece ”U” Cluj și Dinamo București au galeriile ”infrațite”, iar gruparea bucureșteana are nevoie foarte mare de puncte pentru a evita retrogradarea, au existat suspiciuni inaintea partidei de sambata ca ar putea fi un meci ”rezolvat” in afara terenului. 

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.


Ce parere ai despre aceasta stire?