Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cătălin Flutur îi cere demisia lui Drelciuc: Să plece acasă!

Publicat:

Urmare a ultimelor evenimente petrecute la și a faptului ca societatea nu iși revine la o normalitate care sa permita desfașurarea activitaților specifice, pe timp de vara sau iarna, conducatorul unitații ar trebui sa faca un pas in spate.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia cu cinci morți din Suceava a fost presimțita! Ce i-a zis mama unei victime, inainte sa plece de acasa: ”Ceasul rau i-a pornit”

22:00, 01.07.2024 - Cinci persoane au murit, luni, in urma unui accident devastator in Suceava. Tragedia ar fi putut sa fie evitata, caci mama uneia dintre victime a presimțit ce urmeaza sa se intample. Iata ce i-a spus acesteia, cu cateva momente inainte sa porneasca la drum!

Deputatul PSD Stefan Musoiu a demisionat din functie, ca urmare a obtinerii unui mandat in Parlamentul European

22:20, 18.06.2024 - Deputatul PSD Stefan Musoiu si-a anuntat, marti, demisia din Parlament, ca urmare a alegerii sale ca europarlamentar. Anterior, Biroul permanent al Camerei Deputatilor luase act de demisia acestuia.

Firea și-a dat demisia: „Sunt convinsa ca ne vom revedea”

13:31, 18.06.2024 - Plenul Senatului a luat act, marti, de demisia senatoarei PSD Gabriela Firea, ca urmare a alegerii ei in Parlamentul European, si a aprobat vacantarea mandatului de senator, incepand cu data de 1 iulie 2024. „Demisionez din Senatul Romaniei incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a alegerii mele in Parlamentul…

Fanii echipei din play-out au rabufnit și acuza: „Blatiștilor, demisia! Rușine sa va fie!”

17:25, 06.05.2024 - Hermannstadt a pierdut acasa cu Poli Iași, scor 0-1, in etapa #8 din play-out-ul Superligii. Deși echipa era salvata de la retrogradare din etapa trecuta, suporterii sibieni nu au acceptat infrangerea. Peste 3.000 de oameni au asistat de pe stadion la meciul Hermannstadt - Poli Iași. Moldovenii au caștigat…

Sabin Sarmaș: Daca mai are un dram de onoare, Emil Boc trebuie sa plece de la Primarie

14:50, 29.04.2024 - Deputatul Sabin Sarmaș, candidat independent pentru Primaria municipiului Cluj-Napoca, ii cere public lui Emil Boc sa iși dea demisia din fruntea administrației locale.“Ii cer ferm, astazi, primarului Emil Boc sa-și dea demisia și sa plece de la Primarie. Sper ca mai are atata dram de onoare ca atunci…

Noi informații in cazul Mirelei, femeia ucisa de afaceristul turc. Ce a facut femeia in ultimele ore din viața: "Inainte sa plece de acasa..." 

09:40, 17.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise de afaceristul turc. Ce a facut victima in ultimele ore din viața. Familia tinerei a vorbit despre relația pe care aceasta o avea cu cel care i-a devenit calau. 

Femeia care a fost ucisa și aruncata pe camp, langa autostrada, a vorbit cu sora ei inainte sa plece de acasa. Ce i-a spus: „Am primit un telefon...”

14:20, 11.04.2024 - Detalii tulburatoare ies la iveala in cazul femeii gasite ucise și abandonate pe un camp langa autostrada. Intr-un moment deosebit de tragic, se dezvaluie ca victima a purtat o conversație cu sora sa inainte de a pleca de acasa, oferind un ultim semn de viața inainte de dispariție. Ce i-a spus acesteia…


Ce parere ai despre aceasta stire?