Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câtă sare trebuie adăugată în rețeta de caltaboși. Trucul pentru cel mai delicios preparat pentru masa de Crăciun

Publicat:

Caltaboșul este preparatul care face senzație in aceasta perioada in casele romanilor, astfel ca gospodinele cauta de la an la an rețete pentru a obține cel mai bun gust. Insa, ingredientul cheie este sarea, care trebuie adaugata intr-o cantitate corespunzatoare. Iata cata sare se pune in rețeta tradiționala de caltaboși.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sortiment de ciorba poți manca vara, fara sa te incalzești. Rețeta e simpla, iar preparatul e delicios

19:06, 27.06.2024 - Pe timp de vara, mai ales cand afara sunt peste 35 de grade, marea majoritate a gospodinelor apeleaza la rețetele de vara, printre acestea se numara și un sortiment de ciorba pe care-l poți manca vara, fara sa te incalzești. Iți mai putem spune ca in acest caz, rețeta e simpla, iar preparatul e delicios.…

Trucul pentru a alege cel mai bun ananas de la piața. Așa vei avea parte de cel mai delicios și zemos fruct

19:10, 22.06.2024 - In timp ce te plimbi prin raionul de fructe, atras de standurile pline de fructe, cauți ananasul perfect. Aproape ca simți dulceața tropicala, dar nesiguranța iți strica bucuria. Nu știi care ananași sunt copți și cum sa-i tai corect, simțindu-te pierdut și descurajat. Dar nu-ți pierde speranța! Ai…

Prajitura Regina Maria, desertul delicios care iți rasfața papilele gustative. Rețeta pas cu pas

18:55, 25.05.2024 - Daca ai pofta de o prajitura care sa-ți rasfețe papilele gustative sau vrei sa-ți impresionezi musafirii, trebuie neaparat sa incerci aceasta rețeta. Prajitura Regina Maria este absolut delicioasa și, cu siguranța, ii vei da pe spate și pe cei pretențioși.

Prin ce sa dai dovleceii pane ca sa iasa și mai buni. E trucul marilor bucatari care face diferența

18:20, 14.05.2024 - Vrei sa prepari cei mai buni dovlecei pane? Ai ajuns la locul potrivit! Playtech Știri iți dezvaluie care este amestecul folosit de marii bucatari pentru a pregati cele mai crocante și savuroase rondele de dovlecei. Rezultatul va fi pe placul tuturor membrilor familiei tale. Rețeta de dovlecei pane.…

Rețeta de prajitura cu miere și capșuni. Un desert delicios de post

16:35, 28.04.2024 - Daca vrei sa ii surprinzi pe oamenii dragi cu un desert delicios, insa nu știi ce sa mai faci pentru ca este post, ești in locul potrivit. Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu miere și capșuni. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de cremșnit de post. Are un gust delicios și o consistența care ți se topește in gura

10:41, 23.04.2024 - Cremșnitul este desertul copilariei și rareori se intampla sa dia greș cu el, fiind pe placul tuturor. Poți sa te bucuri de el și in perioada postului, caci exista o rețeta adaptata și pentru aceasta perioada a anului. Iata cum se gatește.

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.


Ce parere ai despre aceasta stire?