Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câtă cruzime! Uite cum şi-a omorât un britanic pisicuţele!

Publicat:

, in varsta de 36 de ani, care se declara un iubitor de animale a fost arestat pentru cruzime impotriva animalelor, dupa ce a omorat patru pisicute intr-un mod greu de imaginat.

Potrivit publicatiei britanice The SUN, barbatul avea doua pisicute despre care spunea numai vorbe frumoase si parea ca le iubeste enorm.

Recent, si-a mai luat doi pui de pisica, iar zilele trecute, un vecin de-al lui Robert a auzit niste zgomote infioratoare venind din apartamentul sau, motiv pentru care a chemalt politia.

La sosirea autoritatilor, casa acuzatului…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motociclistul ranit de Monica Macovei va fi operat din nou. Barbatul inca are resturi metalice in corp

14:25, 24.06.2024 - Continua ancheta in cazul motociclistului ranit in urma accidentului provocat de Monica Macovei. Ilie Constantin urmeaza sa fie supus unor noi intervenții, cea de-a treia, mai exact. Recent i-au fost extrase alte materiale metalice in urma unei operații la cot.

INTERVIU Adriana Mureșan, șoferița de TIR care salveaza romanii ajunși in situații disperate: „Sunt momiți pe TikTok și Facebook cu locuri de munca și apoi ajung sclavi”

07:00, 20.06.2024 - Adriana Mureșan, clujeanca stabilita de doua decenii in Spania, a reușit sa formeze o comunitate online de peste 14.000 de voluntari romani activi, gata sa sara in ajutorul conaționalilor lor aflați in situații dificile de viața departe de țara lor natala. „Voluntari in Europa” este grupul de Facebook…

Cruzime fața de animale, platita scump

18:35, 13.06.2024 - Un barbat de 67 de ani, din judetul Mehedinti a fost amendat, joi, cu 12.000 de lei de catre politistii de la Biroul pentru Protectia Animalelor Caras-Severin, acestia stabilind ca suspectul a abandonat cinci pui de pisica de o zi langa un container de gunoi in localitatea Iardasita, comuna Mehadia.…

Ciclistul Guy Timor a fost omorat in timpul antrenamentului de un șofer beat și fara permis. Sportivul avea 21 de ani

12:01, 07.06.2024 - Ciclistul Guy Timor, membru al echipei Israelului, a murit, joi, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer beat si fara permis de conducere, in timpul unui antrenament. Sportivul tocmai implinise 21 de ani.

S-a aflat cauza morții Raisei, fetita de doi ani gasita moarta pe camp. Copila a fost ucisa cu cruzime

09:30, 29.05.2024 - Ies la iveala informații care confirma faptul ca micuța Raisa a fost ucisa cu cruzime.Potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiei obținute de Antena 3 CNN, copila ar fi murit prin asfixiere mecanica prin strangulare, iar pe corp au fost gasite și multe leziuni prin ințepare.

Batran omorat in curtea casei

18:36, 22.05.2024 - Polițiștii argeșeni au fost sesizați, miercuri, prin apel la 112, ca un barbat, de 93 de ani, din Campulung, ar fi fost gasit mort, sub un copac, in curtea locuinței sale. Intrucat barbatul prezenta urme de violența, polițiștii au sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Argeș. Procurorii si polițiștii…

Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorat in bataie cu batele un barbat in plina strada

07:10, 15.05.2024 - Cei doi criminali, dintre care unul este minor, i-au crapat capul victimei cu batele in plina zi, in mijlocul strazii, marți 14 mai. Motivul crimei ar fi fost faptul ca barbatul de 46 de ani luase apararea a doua fete care erau harțuite de aceștia. 

Atac cu arma alba la Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt spitalizate; atacatorul a fost omorat

12:00, 13.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr un atac cu cutitul intr un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. UPDATE ORA 11:30:Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr…


Ce parere ai despre aceasta stire?