Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât te protejează, de fapt, măștile chirurgicale albastre împotriva Covid-19. Rezultatele ultimului studiu publicat

Publicat:

Un nou studiu publicat de cercetatorii canadieni dezvaluie cat de eficiente sunt maștile albastre chirurgicale impotriva virusului COVID-19. Cat de mult ne protejeaza acest model de maști de coronavirus, de fapt. Rezultatele acestui studiu nu sunt tocmai bune. Studiu alarmant despre maștile chirurgicale albastre Majoritatea maștilor chirurgicale albastre utilizate de mulți in timpul pandemiei nu […] The post Cat te protejeaza, de fapt, maștile chirurgicale albastre impotriva Covid-19. Rezultatele ultimului studiu publicat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cafeaua, posibil tratament pentru Alzheimer STUDIU

18:30, 05.07.2024 - Cofeina ar putea deveni o arma impotriva Alzheimerului, potrivit unui nou studiu care sugereaza ca poate incetini progresia bolii in stadii incipiente. Cercetarile anterioare indica deja ca consumul moderat de cofeina poate proteja impotriva declinului cognitiv legat de imbatranire.

Revoluție in lupta impotriva cancerului: inteligența artificiala ar putea sa fie capabila sa detecteze boala (studiu Oxford University)

11:51, 21.06.2024 - Cancerul ramane una dintre cele mai dificile boli umane, cu peste 19 milioane de cazuri si 10 milioane de decese anual. Natura evolutiva a cancerului face dificila tratarea tumorilor in stadiu avansat. Acum, o noua cercetare publicata joi in revista Biology Methods & Protocols, de Oxford University…

Boala cronica a rinichilor, asociata cu pierderea dinților la femeile aflate la postmenopauza

14:05, 16.06.2024 - Rinichii joaca un rol esențial in sanatatea organismului, prin eliminarea produselor reziduale din sange. Atunci cand aceștia nu reușesc sa filtreze suficient elementele straine, pot aparea mai multe afecțiuni medicale grave, care pun viața in pericol. Un nou studiu sugereaza ca boala cronica de rinichi…

Victor Negrescu, europarlamentar: „Am votat pentru schimbul de generații, pentru oameni noi de buna-credința și impotriva ultimului baron local din Romania și tarifelor județene ridicate la utilitați”

09:20, 09.06.2024 - Eurodeputatul Victor Negrescu, chestor al Parlamentului European, a votat astazi, in Municipiul Sebeș, la ora 07.30. „Am votat pentru o Romanie reprezentata cu profesionalism la nivel european. Am respins prin votul meu scandalul și extremismul. Totodata, am votat pe plan local pentru schimbul de generații…

STUDIU Covid-19 inca provoaca probleme mari pacienților: La 3 ani distanța efectele inca sunt vizibile

08:41, 03.06.2024 - Noi descoperiri privind Covid prelungit, care se refera la efectele pe termen lung asupra sanatatii experimentate de multi dintre cei care au avut Covid-19, aduc deopotriva vesti bune dar si vesti mai putin imbucuratoare, potrivit unui studiu realizat la facultatea de medicina a Universitatii Washington…

Locuitorii din Ucea s-au pronuntat prin referendum impotriva statiei de biogaz din deseuri animaliere

14:15, 27.05.2024 - Majoritatea covarsitoare a participantilor la referendumul local organizat duminica in comuna Ucea pe tema punerii in functiune a unei statii de biogaz pe raza localitatii s-au pronuntat impotriva acestui proiect, reiese din datele publicate, luni, de AEP Brasov. Conform sursei citate, din cei 1.040…

Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de catre Comisia Europeana

23:06, 06.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a notificat pe 27 martie ca, la solicitarea proprietarului – AstraZeneca –, retrage de maine, marți, autorizația de introducere pe piața a medicamentului, potrivit agenției EFE, citata de Extra. AstraZeneca justifica retragerea din cauza lipsei cererii și a surplusului de vaccinuri…

A fost descoperita o gena care protejeaza impotriva bolii Alzheimer

20:50, 19.04.2024 - Oamenii de știința vin cu o veste importanta in lupta impotriva bolii Alzheimer. Au descoperit o gena care acționeaza ca o bariera, protejand creierul de aceasta afecțiune neurodegenerativa.


Ce parere ai despre aceasta stire?