Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât se mai lasă pe foc ciorba de pui a la grec după ce ai pus smântâna. Regula de aur pe care trebuie să o știe orice gospodină

Publicat:
Cât se mai lasă pe foc ciorba de pui a la grec după ce ai pus smântâna. Regula de aur pe care trebuie să o știe orice gospodină

Daca ai avut ocazia sa incerci ciorba a la grec, cu siguranța ți-a placut acest fel de mancare, mai ales pentru ca nu este grețoasa și are un gust delicios. Cat se mai lasa pe foc ciorba de pui a la grec dupa ce ai pus smantana? Rețeta pentru cea mai delicioasa ciorba de pui […] The post Cat se mai lasa pe foc ciorba de pui a la grec dupa ce ai pus smantana. Regula de aur pe care trebuie sa o știe orice gospodina appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucurile care dau un gust deosebit ciorbei de perișoare. Pe multe sigur nu le știai

14:00, 01.07.2024 - Ciorba de perișoare este o opțiune delicioasa pentru masa de pranz sau cina, apreciata de numeroși gurmanzi. Rețeta ciorba de perișoare Indiferent daca iți place mai dulce sau mai acra, preparata cu legume bogate și carne tocata, este important sa fii familiarizat cu secretele care ii ofera un gust…

Ce sortiment de ciorba poți manca vara, fara sa te incalzești. Rețeta e simpla, iar preparatul e delicios

19:06, 27.06.2024 - Pe timp de vara, mai ales cand afara sunt peste 35 de grade, marea majoritate a gospodinelor apeleaza la rețetele de vara, printre acestea se numara și un sortiment de ciorba pe care-l poți manca vara, fara sa te incalzești. Iți mai putem spune ca in acest caz, rețeta e simpla, iar preparatul e delicios.…

Cat a ajuns sa coste o ciorba de vacuța cu smantana pe litoral in 2024. Prețurile din Mamaia i-au scandalizat pe turiști

19:20, 10.06.2024 - Stațiunea Mamaia, situata pe litoralul Marii Negre, este una dintre cele mai populare și costisitoare destinații turistice din țara. Mamaia atrage turiști din toata lumea datorita plajelor sale spectaculoase, a numeroaselor facilitați și a vieții de noapte vibrante. Dar ce anume contribuie la prețurile…

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

Cozonac fara framantare, rețeta pentru incepatori. Nicio gospodina nu da greș, iese pufos și cu un gust divin 

13:35, 30.04.2024 - Cozonacul este nelipsit de pe masa de Paște, insa acest desert tradițional nu trebuie sa iți ia o zi ca sa il prepari. Exista rețete foarte simple, inclusiv de cozonac fara framantare, in care tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele impreuna, sa le amesteci și sa lași aluatul sa creasca singur.…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

„Mizeria”, rețeta din secolul XVI care inca face furori. Cum se pregatește

00:10, 22.04.2024 - O rețeta din secolul XVI, cu o denumire de-a dreptul ciudata, inca face furori in bucatariile romanilor. Salata este, de fapt, foarte gustoasa și presupune amestecarea castraveților cu un dressing pe baza de smantana. Puțini știu insa, de ce i se spune „Mizeria”. De ce salata de castraveți in smantana…


Ce parere ai despre aceasta stire?