Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de sexy e Kim Kardashian în costum de baie. Iată cum a sărbătorit Ziua Americii!

Publicat:

a fost sarbatorita de in stilul ei caracteristic. Fara haine și-ntr-o locație deosebita! Starleta a plecat, alaturi de cei dragi ei, intr-o vacanța pentru a sarbatori cum se cuvine ziua de 4 iulie. Vedeta de 37 de ani n-a sarbatorit in Calabassas, acolo unde-și are reședința. Ea a plecat intr-o vacanța, alaturi de familia ei, unde a marcat prin sporturi nautice. Pe conturile ei din social media au aparut mai multe fotografii inedite, in care starleta poarta un costum de baie minimalist, Dior, și facand wakeboard. Cool, nu?

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Cu ce recomandari s-a intors Maria Marinescu din Filipine! Cum organizezi o calatorie acolo / VIDEO

16:36, 06.07.2024 - Ediția de astazi a emisiunii vacanța de vedeta a inceput cu povești incredibile! Maria Marinescu s-a intors cu experiențe spectaculoase din Filipine, pe care a decis sa le imparta cu telespectatorii! Iata cum organizezi o astfel de calatorie!

Vacanța de vedeta. Cum iși aleg Flick și Denisa destinațiile unde calatoresc. De ce anume țin cont cei doi indragostiți: "Nu suntem niște turiști..." / VIDEO

19:15, 22.06.2024 - Pe Flick și Denisa ii leaga o iubire ca-n filme. De patru ani de zile, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste și formeaza unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Motivul pentru care Adina Buzatu nu iși organizeaza niciodata vacanța. „Nu știu sa imi caut nici macar un bilet de avion”

14:10, 20.05.2024 - Adina Buzatu, stilista vedetelor, a calatorit mult de-alungul timpului, pentru proiectele sale profesionale, imbinand utilul cu placutul. Anul acesta insa, aceasta a decis sa se relaxeze mai mult așa ca va pleca in vacanțe doar pentru a se destinde și a avea timp pentru ea. Adina a dezvaluit un lucru…

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?