Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de mult a fost afectată fereastra-scoică a Cazinoului. Stadiul lucrărilor

Publicat:

Fereastra tip scoica dinspre Acvariu a fost reconditionata de-a lungul vremii de mai multe ori intrucat are o deschidere si a fost expusa la mediul salin care a actionat coroziv asupra. In prezent, se lucreaza pentru a-i reda stralucirea de odinioara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou sens giratoriu pe strada Eliberarii din Constanta. Stadiul lucrarilor (FOTO)

14:30, 02.06.2024 - Continua lucrarile pentru noul sens giratoriu ce va fi amenajat in Constanta.Este vorba despre sensul giratoriu de pe strada Eliberarii. Primaria Constanta a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Confort Urban prin Tomis General Contractor SA, pentru o investitie in municipiu. Amintim ca, potrivit…

De cand s-ar putea circula pe tot drumul expres Craiova - Pitești. Stadiul lucrarilor la ultimele doua tronsoane

10:10, 25.05.2024 - In ultimele saptamani, lucrarile au avansat spectaculos la tronsoanele 1 și 4 ale viitorului drum expres Craiova - Pitești, adica exact capetele acestui drum foarte important pentru infrastructura din țara noastra.

Stadiul lucrarilor la Drumul Expres din Cluj, legatura A3 - DN1 - Tureni / Peste 280 de muncitori mobilizați

10:05, 21.05.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj a prezentat noi imagini de pe șantierul Drumului Expres – drum de legatura pentru asigurarea conexiunii dintre A3 și DN1 (in dreptul localitații Tureni).

Stadiul lucrarilor la centura Aradului, șoseaua de importanța majora pentru partea de vest a Romaniei FOTO

09:40, 21.05.2024 - Lucrarile de construire a centurii de sud-est a municipiului Arad au ajuns la 44 la suta. Anunțul a fost facut de catre reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP).

Care este stadiul lucrarilor la zona pietonala din centrul municipiului Dej

13:35, 14.05.2024 - Primaria municipiului Dej anunța continuarea lucrarilor in cadrul proiectului ,,Amenajarea zonei pietonale centrale in vederea reducerii emisiilor de carbon in zona centrala a municipiului Dej”.

Stadiul lucrarilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO

15:50, 28.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat ca pe șantierul centurii Timișoara-Sud, unul din cele mai importante lucrari de infrastructura din capitala Banatului, se va lucra pana in 1 mai, urmand ca muncitorii sa primeasca liber pentru sarbatoarea Paștelui.

Stadiul lucrarilor de pe șantierul centurii Timișoara-Sud: a trecut de 75 la suta. A inceput și montarea parapetului la podul peste Bega FOTO

17:10, 15.04.2024 - DRDP Timișoara a anunțat ca pe șantierul centurii Timișoara-Sud, unul din cele mai importante lucrari de infrastructura din capitala Banatului, se lucreaza cat e ziua de lunga. Conform contractului, lucrarile trebuie sa fie gata in aceasta vara

VIDEO: Stadiul lucrarilor pe Autostrada A7, zona Nicolae Balcescu – Faraoani

12:35, 02.04.2024 - Exploram in acest video stadiul lucrarilor la Autostrada A7, Lotul 3, tronsonul Racaciuni – Bacau, in zona Nicolae Balcescu – Faraoani. Descopera progresele și provocarile in construcția acestui important segment al infrastructurii rutiere din Romania, care promite sa transforme mobilitatea și conectivitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?