Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cat a "saracit" Donald Trump de cand este presedinte

Publicat:

Averea neta a presedintelui american Donald Trump a scazut la 2,9 miliarde de dolari, de la 3 miliarde de dolari in 2016.

Aceasta scadere arata ca spatiile de birouri detinute de liderul de la Casa Alba nu aduc atat de multi bani cat au anticipat bancile care i-au imprumutat bani, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

Calculele, facute la cinci luni de la inaugurarea lui Trump ca presedinte al , pe 21 iunie, se bazeaza pe datele obtinute de la banci, documente referitoare la ipoteci, rapoarte anuale si o noua declaratie financiara publicata de Trump pe…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele Unite și-au ales un 'aliat major' in Africa

20:45, 24.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a acordat vineri Kenyei statutul de aliat major non-NATO al Statelor Unite, cu ocazia vizitei la Washington a omologului sau kenyan William Ruto, o deplasare care are drept scop consolidarea relatiilor intre cele doua state, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2024: cursa stransa intre Joe Biden și Donald Trump. Ce indica un nou sondaj

16:05, 15.05.2024 - Presedintele american Joe Biden si rivalul sau Donald Trump sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din 5 noiembrie, potrivit unui nou sondaj publicat de Reuters/Ipsos, relateaza Agerpres.Sondajul, efectuat timp de opt zile, pana marți, arata ca 40% dintre alegatori ar vota pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?