Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cat a costat evenimentul dedicat Zilei Copilului la Cernavoda

Publicat:

O firma din Cluj s a ocupat de evenimentul dedicat la Cernavoda 85.000 de lei a platit primaria din Cernavoda catre societatePrimaria orasului Cernavoda a atribuit pe 26 mai un contract aferent achizitiei serviciilor de organizare evenimente pentru a Copilului la data de 1 iunie 2021.Rezultatul licitatiei a fost publicat pe 4 iunie 2021. Primaria a alocat suma de 85.000 de lei, iar firma castigatoare este Serenity Youth SRL. a fos ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

10.000 de clujeni s-au bucurat de spectacolele imersive de la MINA Pop-up, din Iulius Mall Cluj. Descopera și noua expoziție „Animale in Lumea Artei”, dedicata Zilei Copilului!

12:25, 30.05.2024 - MINA Pop-up, din Iulius Mall Cluj, marcheaza Ziua Internaționala a Copilului intreg weekend-ul, 1 și 2 iunie, iar copiii și parinții sunt așteptați sa participe la un program artistic special.

Expozitie noua pe tema animalelor, de 1 si 2 iunie la MINA - Museum of Immersive New Art

12:56, 27.05.2024 - MINA, Museum of Immersive New Art, sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului intreg weekendul, 1 si 2 iunie, si invita publicul din Bucuresti si din Cluj sa participe la un program artistic dedicat copiilor si parintilor.

Eveniment dedicat copiilor la Filarmonica Banatul din Timișoara

09:05, 20.04.2024 - Filarmonica Banatul Timișoara marcheaza Ziua Internaționala a Carții, sarbatorita anual in data de 23 aprilie. Astfel, in 25 aprilie, la Filarmonica Banatul va avea loc un eveniment dedicat copiilor.

FCSB poate sarbatori titlul duminica » Mai are nevoie de DOUA rezultate pentru o performanța istorica

22:25, 19.04.2024 - Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Rezultatul contribuie la scenariul prin care FCSB poate deveni matematic campioana inca de duminica. FCSB a dominat Superliga de la un capat la celalalt și mai are nevoie doar de confirmarea matematica in privința titlului.…

Cruce de 13 metri si 3 tone, pe marginea unui drum din Cluj. Cat a costat proiectul la care au contribuit toti satenii

17:05, 08.04.2024 - Ieri, 7 aprilie, in Duminica Sfintei Cruci, in localitatea Bucea, din județul Cluj s-a sfințit o cruce care vegheaza de pe varful culmii tot satul. Este a doua ca marime din județ și a 20-a ca marime din țara.

Eveniment dedicat cainilor fara stapan care pot fi adoptați, la Cluj maine, de Ziua Internaționala a Animalelor fara Stapan, dar și sambata, 300 de caini la ecarisajul din Cluj

11:11, 03.04.2024 - Continue reading Eveniment dedicat cainilor fara stapan care pot fi adoptați, la Cluj maine, de Ziua Internaționala a Animalelor fara Stapan, dar și sambata, 300 de caini la ecarisajul din Cluj at Info real.

Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0. Mircea Lucescu a gasit principalul vinovat: „A compromis și rezultatul și valoarea antrenorului”

09:30, 03.04.2024 - Mircea Lucescu (78 ani) a fost invitat special la duelul de la Hunedoara, fiind cel care a dat lovitura de start. Corvinul Hunedoara a umilit-o pe CFR Cluj, scor 4-0, și s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Dupa acest rezultat dezastruos Mircea Lucescu l-a „taxat” pe Panagiotis Tachtsidis…

Singurul vinovat gasit de Mircea Lucescu la CFR Cluj, dupa eliminarea rusinoasa din Cupa Romaniei: „A compromis rezultatul!”

00:00, 03.04.2024 - Mircea Lucescu a urmarit din tribuna dezastrul suferit de Adi Mutu la CFR Cluj si a avut o prima reactie dupa eliminarea rusinoasa a ardelenilor din Cupa Romaniei. Cel mai titrat antrenor roman „a pus tunurile” pe un jucator al gruparii din Gruia. Panagiotis Tachtsidis, grecul care a fost eliminat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?