Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castigatorii Premiului Nobel pentru Pace avertizeaza ca ne aflam sub amenintarea unui conflict nuclear cu Coreea de Nord

Publicat:

Posibilitatea starnirii unui razboi nuclear poate fi cauzata de un simplu act impulsiv, sustine pentru (CIAN), castigatoarea din acest an a Premiului Nobel pentru Pace. Aceasta avertizare vine in contexul in care SUA si Coreea de Nord se tachineaza reciproc prin teste nucleare, scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:21, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat, marti, cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice"

Statele Unite avertizeaza ca un conflict intre Israel si Hezbollah ar putea declansa un razboi regional

22:05, 25.06.2024 - Statele Unite au avertizat marti cu privire la "consecintele dezastruoase" pe care le-ar avea un nou conflict intre Israel si Hezbollah in Liban si au cerut gasirea unei solutii "diplomatice", transmite AFP, informeaza Agerpres.

SUA considera „extrem de ingrijoratoare” amenintarea lui Putin ca va furniza arme Coreei de Nord

12:25, 21.06.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Matthew Miller, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american, a catalogat drept „extrem de ingrijoratoare” afirmatiile lui Vladimir Putin conform carora „nu respinge” posibilitatea de a trimite armament Coreei de Nord. SUA, ingrijorate de apropierea Rusia…

Serviciile de informații din Germania avertizeaza in legatura cu creșterea amenințarii teroriste islamiste

11:50, 11.06.2024 - Amenintarea atacurilor teroriste islamiste in Germania este in prezent semnificativ mai mare comparativ cu anii precedenti, partial din cauza razboiului din Gaza, avertizeaza directorul Agentiei germane de informatii interne (BfV), Thomas Haldenwang.

Apel pentru Pace in Orientul Mijlociu. Șeful ONU avertizeaza asupra riscului unui conflict mai larg

06:10, 07.06.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, și -a exprimat ingrijorarea cu privire la riscul unui „conflict mai larg cu consecinte devastatoare pentru regiune”, acesta a facut joi un apel pentru incetarea ostilitatilor de-a lungul liniei de demarcatie dintre Israel si Liban.

Claudiu Bleonț a detonat „nucleara” in privinta lui Dan Puric: „E colaborator al Securitatii de la 17 ani, a fost turnator!” (VIDEO)

09:15, 06.06.2024 - Cearta intre actori. Conflict in generatia veche, cu reminiscente ale comunismului. Claudiu Bleonț a iesit cu un atac cu talpa inainte la Dan Puric. Printre altele, despre colegul sau, militant politic de extrema dreapta, Bleonț a spus ca a fost ani buni colaborator al securitații, efectuand chiar și…

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?