Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa Ema va provoaca la concurs: Cupa Tinere Sperante - o oportunitate pentru copii

Publicat:

Un copil care face sport este un copil sanatos. Astazi este ultima zi in care parintii sunt asteptati la sa isi inscrie copiii la "", unde cei mici vor avea parte de multa distractie. Mai mult, juniorii talentati vor fi indrumati catre inotul de performanta.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

OPORTUNITATE DE AVANSARE ȘI RECRUTARE Poliția Romana organizeaza concurs pentru 1.053 de posturi de ofițeri de poliție

15:50, 26.06.2024 - Pentru toate celelalte specializari, la data de 20 iulie 2024, va fi desfașurata proba scrisa, de tip test grila. The post OPORTUNITATE DE AVANSARE ȘI RECRUTARE Poliția Romana organizeaza concurs pentru 1.053 de posturi de ofițeri de poliție first appeared on Informatia Zilei .

”Inteligenta Artificiala este ca un copil, cum il inveti, asa o sa-l ai”. Explicațiile unui specialist roman

16:06, 18.06.2024 - ”Inteligenta Artificiala este ca un copil, cum il inveti, asa o sa-l ai”. Explicațiile unui specialist roman Inteligenta Artificiala este ca un copil, cum il inveti, asa o sa-l ai, dar, pe de alta parte, reprezinta atat o oportunitate, cat si o amenintare, a declarat, marti, directorul general al Institutului…

Inca o provocare de pe TikTok face victime in randul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce a acceptat „One Chip Challenge”

18:35, 18.05.2024 - Specialiștii trag un semnal de alarma, dupa ce in ultima perioada au aparut tot felul de provocari pe TikTok. Una dintre ele este „One Chip Challenge”, care a ajuns și in Romania. Un copil de 14 ani a murit dupa ce a consumat un chips tortilla extrem de picant.

VIDEO Accident cu cinci raniți, langa Buzau. Un copil de patru ani, printre victime

15:05, 10.05.2024 - Articolul VIDEO Accident cu cinci raniți, langa Buzau. Un copil de patru ani, printre victime se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Cinci persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite intr-o coliziune intre doua autoturisme, produsa vineri, pe drumul național (DN) 2B. Accidentul s-a…

Plangere penala dupa ce au primit alt copil de la Maternitatea din Ploiești. „Doctorul mi-a spus in fața sa zic mersi”

13:05, 02.05.2024 - Un caz petrecut in Maternitatea din Ploiești, la inceputul acestui an, a revoltat opinia publica. Doi nou-nascuți au fost incurcați și au ajuns la alți parinți. Este vorba despre doua fetițe nascute in aceeași zi.

Copil de 8 ani, gasit mort dupa ce s-a jucat cu pistolul tatalui sau, in Chișinau! Baiatul a gasit arma intr-un seif

21:40, 26.04.2024 - Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit mort in casa, in Chișinau. Incidentul cutremurator a avut loc dupa ce micuțul a gasit și s-a jucat cu pistolul legal deținut de tatal sau. Arma era pastrata intr-un seif.

Locuri de munca Constanta: Oportunitate de angajare pentru medicii stomatologi. Cine scoate postul la concurs

16:00, 08.04.2024 - Unitatea Militara UM 01459 Medgidia, judetul Constanta, organizeaza concurs de angajare pentru ocuparea postului vacant de medic stomatolog. Conform anuntului, angajatul va primi contract pe perioada nedeterminata si va lucra 7 ore zi, 35 de ore saptamana. Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant…


Ce parere ai despre aceasta stire?