Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa Cristinei Cioran a fost invadată de purici! ”Simțeam cum mă mânca pielea”

Publicat:

a trecut printr-o experința neplacuta, casa ei a fost invadata de purici. Patrupedul ei a fost cel care i-a adus în casa blondei.

Ami, cațelul Cristinei Cioran, a fost la un moment dat gazda puricilor. Cum vedeta îți ține patrupedul, pe care îl adora, în casa, a simțit la un moment dat cum o manânca pielea.

&"Ami a avut la un moment dat purici. Simțeam cum ma mânca și pe mine pielea, dar nu am luat și eu, puricii nu stau pe oameni&", a declarat în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou moment emoționant pentru Ana Baniciu dupa nașterea copilului. Vedeta, in culmea fericirii | FOTO

00:45, 16.07.2024 - Ana Baniciu are parte de un nou moment emoționat, la puțin timp dupa ce a devenit mamica. Vedeta o sarbatorește pe bunica Aura, care a implinit 81 de ani și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in cinstea ei.

A izbucnit in lacrimi! Cristina Cioran nu a mai rezistat și a spus tot adevarul, fara ocolișuri. Ce se intampla cu vedeta / VIDEO

22:51, 05.06.2024 - Cristina Cioran nu a mai rezistat și a izbucnit in plans la un eveniment monden. Vedeta trece prin momente grele din cauza fostului ei iubit, barbatul pentru care a obținut și un ordin de protecție pentru o perioada de 10 luni. In exclusivitate pentru Spynews.ro, Cristina Cioran ii transmite un mesaj…

Star Matinal. Cristina Cioran este insarcinata? Vedeta a spus adevarul: „Am fost la niște analize...” / VIDEO

10:55, 05.06.2024 - Cristina Cioran a spus adevarul despre sarcina! Este sau nu vedeta insarcinata din nou? Ce a marturisit fosta partenera a lui Alex Dobrescu despre zvonurile din ultima vreme, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cristina Cioran spune ca a pierdut banii stranși pentru a-și cumpara un apartament. Ce legatura are Alex Dobrescu, fostul iubit

12:51, 19.05.2024 - Cristina Cioran susține ca a pierdut toți banii stranși pentru a iși achiziționa un apartament. Vedeta spune ca avea 100.000 de euro, pe care i-a investit in magazinul lui Alex Dobrescu, fostul ei iubit.

Cristina Cioran a ramas cu datorii dupa desparțirea de Alex Dobrescu. A pierdut banii economisiți pentru un apartament

11:10, 19.05.2024 - Cristina Cioran a trecut prin multe in relația cu Alex Dobrescu, tatal fiicei sale. Vedeta, care a obținut ordin de protecție impotriva fostului iubit, a marturisit ca a avut pierderi financiare colosale din cauza lui și ca a ramas cu datorii.Cristina Cioran a dezvaluit recent ca a pierdut toți banii…

Semifinala Te cunosc de undeva! 18 mai 2024. Connect-R și Shift, moment magic in pielea lui Eros Ramazzotti. Cum au cantat

23:10, 18.05.2024 - Connect-R și Shift au pus in scena un moment incarcat de emoții in semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024. Cei doi au reușit sa se apropie foarte mult de timbrul specific lui Eros Ramazzotti.

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.


Ce parere ai despre aceasta stire?