Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cârnați de pui: Rețeta în 8 pași

Publicat:

Carnatii sunt un preparat cu traditie in tara noastra, iar retetele se pot gasi pentru toate gusturile si poftele, in fiecare zona geografica. Astazi vei afla cum sa prepari carnati de pui, o varianta pe placul tuturor, chiar si a celor mici. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa ai parte de cele mai delicioase aperitive la masa.

Carnati de pui de casa

Pentru cei mai buni carnati de pui, iata de ce ai nevoie:

Ingrediente

2 kg pulpe de pui (dezosate)8 catei de usturoi1 lingurita cimbru2 lingurite boia dulce2 metri mate de porc sau oaieSare si piper dupa…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucul secret al gospodinelor. De ce se spala parchetul cu oțet

19:30, 17.06.2024 - Beneficiile oțetului pentru parchetOțetul alb, cu o compoziție de 95% apa și 5% acid acetic, este ideal pentru curațarea parchetului. Aceasta soluție simpla te poate ajuta sa scapi de mirosurile neplacute și sa iți menții casa stralucitoare și curata.Cum sa prepari soluția de curațare    Ingrediente…

Cu ce revigoram cultura de roșii dupa furtuna cu grindina. Amestecul BIO pentru producția de tomate

16:25, 14.06.2024 - Cum revigoram cultura de roșii Roșiile sunt printre cele mai apreciate legume din gradina. Cu o ingrijire adecvata și cateva sfaturi esențiale, rasadurile pot produce fructe delicioase și coapte. Nu este suficient doar sa alegi cele mai bune soiuri de roșii sau sa le asiguri un mediu optim pentru creștere.…

Dulceața de cireșe amare. Rețeta deliciului care va cuceri intrega famile. Mod de preparare

16:25, 27.05.2024 - Cireșele amare sunt considerate superalimente, de catre specialiștii in nutriție pentru ca sunt bogate in nutrienți. Au un conținut ridicat de vitaminele B1, B2, B6, vitaminele A, C, E si PP. Mai gasim și minerale si oligoelemente precum fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, cupru, zinc sau cobalt. In…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Capșunata sau lichior de capșuni: Bautura de casa foarte aromata. Rețeta simpla

09:40, 22.05.2024 - Lichiorul preparat in casa este mult mai sanatos pentru ca deții controlul total al ingredientelor. Il poți prepara din fructe bine coapte, dar și din plante aromate și din anumite flori. Lichiorul de trandafiri este unul dintre cele mai gustoase și mai aromate. Mai poți prepara lichior și din flori…

Cea mai ieftina reteta de chiftele de post. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pe care le ai mereu in casa

10:15, 07.04.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, iata cea mai interesanta rețeta de post. Pregatește chiftele fara carne cu doar cateva in ingrediente, pe care sigur le gasești in casa. Se gatesc foarte ușor și repede și au un gust genial. Cele mai bune chiftele de post Postul Mare este o perioada de curațare trupeasca…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…


Ce parere ai despre aceasta stire?