Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Negoiță împlinește azi 40 de ani. Ce îi face medicul Iancu Morad pentru a arăta mai sexy ca la 20!

Publicat:

Carmen Negoița implinește azi 40 de ani. Ce ii face medicul pentru a arata mai sexy ca la 20! In plus, vedeta are acum trasaturile feței mai bine proporționate dupa ce medicul estetician i-a remodelat buzele cu propria metoda, denumita M-Technique, facandu-le mai senzuale, dar pastrand aspectul natural. „Astazi imi serbez ziua de naștere și am vrut sa arat impecabil la 40 de ani. Se spune ca la 40 de ani viața incepe cu adevarat și sunt total de acord. Ințelepciunea vine odata cu varsta, acum știu ce vreau și, mai ales, ce nu vreau. Sunt incantata de tot ceea ce am realizat și imi…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Leon Danaila implinește 91 de ani. Și-a vandut locuința pentru a face cercetare

11:15, 01.07.2024 - Leon Danaila face parte din topul celor 500 de genii ai secolului XX. Medicul neurochirurg și-a dedicat viața cercetarii creierului și a efectuat peste 40.000 de intervenții de-a lungul vieții. Astazi implinește 91 de ani și este intr-o stare fizica buna, fiind prezent și acum in sala de operație.

Operațiile estetice in era Instagram. A crescut cu 75% numarul pacienților sub 30 de ani!

14:11, 12.06.2024 - Operațiile estetice in era Instagram. A crescut cu 75% numarul pacienților sub 30 de ani! Medicul chirurg estetician Iancu Morad vorbește despre presiunile și tendințele actuale in randul tinerilor care recurg la astfel de proceduri. Presiunea sociala și standardele de frumusețe „Rețelele sociale, in…

Procedurile estetice cu acid hialuronic pot declanșa alergii. Injectarea cu grasime proprie caștiga teren!

14:25, 06.06.2024 - Procedurile estetice cu acid hialuronic pot declanșa alergii. Injectarea cu grasime proprie caștiga teren! Exista insa un procent, totuși destul de redus, de persoane care au dezvoltat alergii la acest produs, ceea ce duce la necesitatea unor alternative naturale. Medicul chirurg estetician Iancu Morad…

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultima ora despre starea de sanatate a marelui actor

17:06, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.

Marcele, te-au facut din vorbe! Cirstoiu a fost marul otravit

19:01, 23.04.2024 - Cand l-a flancat pe Catalin Cirstoiu la prezentarea drept candidatul alianței PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, Marcel Ciolacu nici nu banuia in ce capcana cazuse. Medicul supracalificat cu care el credea ca va defila in București a fost, de fapt, marul otravit din care i s-a dat sa muște. Nici nu…

Surse: PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone pentru a-l inlocui pe Catalin Cirstoiu

14:40, 16.04.2024 - Este haos in coalitie in privinta candidaturii lui Catalin Cirstoiu la Primaria Bucuresti. Medicul si-a anulat conferinta programata azi dupa ce PSD si PNL au recunoscut ca au discutat despre retragerea sa din cursa.

12 aprilie: Actorul Florin Zamfirescu implinește 75 de ani. In aceeași zi s-a nascut și medicul care a descoperit „sarutul vieții”

00:06, 12.04.2024 - Pe data de 12 aprilie, marele actor roman, Florin Zamfirescu, implinește onorabila varsta de 75 de ani. In istorie, in urma cu secole, Ștefan cel Mare il invingea pe Petru Aron, in batalia de la Doljesti.

Cirstoiu: 'Sanatatea mea, dreptul meu' ar trebui sa fie o deviza si pentru noi, medicii, dar si pentru pacienti

16:20, 08.04.2024 - Medicul și candidatul la Primaria Generala, Catalin Cirstoiu, aflat in vizita la Institutul Clinic Fundeni, a vorbit despre problemele și neajunsurile din spitalele bucureștene. Acesta propune o serie de soluții.


Ce parere ai despre aceasta stire?