Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Dan va face declaraţii de presă la ora 21.00

Publicat:

a declarat, miercuri seara, ca nu mai doreste sa mai lucreze cu ministrul de pentru ca l-a ”mintit” si ca, daca isi va prezenta demisia o va accepta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT+VIDEO: Cadrele MAI anunta masurile pentru desfasurarea festivalului Neversea (FOTO+VIDEO)

12:30, 04.07.2024 - UPDATE: Cadrele M.A.I. din judetul Constanta sustin declaratii de presa privind masurile luate pentru desfasurarea festivalului Neversea. Astazi, 4 iulie 2024, reprezentantii structurilor M.A.I. din judetul Constanta sustin declaratii de presa cu privire la masurile luate cu ocazia desfasurarii festivalului…

DECLARATII DE PRESA Bilanțul activitații structurilor MAI in perioada minivacanței prilejuita de Rusalii

14:51, 25.06.2024 - Prin PTF Urziceni au tranzitat, in perioada minivacanței, 12.740 persoane, cu 4.770 vehicule. The post DECLARATII DE PRESA Bilanțul activitații structurilor MAI in perioada minivacanței prilejuita de Rusalii first appeared on Informatia Zilei .

Breking - Florian Coldea, declarații bomba despre legaturile cu premierul Albaniei

12:45, 19.06.2024 - Florian Coldea a facut primele declarații dupa ce, din arest la domiciliu, premierul Albaniei a dezvaluit ca i-a fost consilier. Presa din Albania a explodat, vineri, dupa ce fostul prim-ministru, Sali Berisha, aflat in arest la domiciliu, a publicat un document potrivit caruia fostul prim-adjunct al…

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024: Mohammad Murad si Ovidiu Cupsa, candidatii AUR la CJC si Primaria Constanta, primele declaratii dupa inchiderea sectiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)

22:35, 09.06.2024 - Reprezentantii Aliantei pentru Unirea Romanilor Constanta sustin declaratii de presa in aceasta seara de la ora 22.00 la finalul procesului de vot. La finalul acestei zile vor fi oferite concluziile campaniei electorale si ale procesului de votare. Conferinta de presa are loc la sediul AUR Constanta…

Trump, declarații de presa dupa ce a fost gasit vinovat: „Suna atat de rau pentru mine”

18:50, 31.05.2024 - La o zi dupa ce un juriu din New York l-a gasit vinovat pe fostul președinte american Donald Trump pentru 34 de capete de acuzare privind falsificarea registrelor contabile, prezumtivul candidat republican la președinție vorbește despre verdictul sau istoric de la Trump Tower, relateaza CNN.

Gimnasta lui Putin, primele declarații dupa desparțirea de țarul de la Kremlin: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

16:50, 09.05.2024 - La inceputul acestui an, Alina Kabaeva a fost din nou in centrul atenției, fiind subiectul unor zvonuri care au captivat presa internaționala. Se spune ca Alina ar fi avut o relație secreta cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ doua decenii, din care ar fi rezultat doi copii.Cu toate…

Președintele Klaus Iohannis, primit de Joe Biden, la Casa Alba. Președintele Romaniei va face apoi declarații de presa

21:15, 07.05.2024 - Președintele american Joe Biden il va primi la Casa Alba pe șeful statului roman, Klaus Iohannis, in jurul ore 21.00, ora Romaniei. Vizita pe care o face Klaus Iohannis pe pamant american va dura doua zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?