Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carlo Ancelotti a semnat pe trei sezoane cu Bayern Munchen

Publicat:

Antrenorul italian va prelua conducerea tehnica a echipei din sezonul viitor, el semnând un contract pe trei ani, a anunțat, duminica, președintele gruparii germane, Karl-Heinz Rummenigge.

îl va înlocui la pe .

"Îi suntem recunoscatori lui Guardiola pentru tot ce a dat clubului nostru și speram sa mai avem și alte succese în acest sezon. Ancelotti este un alt mare antrenor care vine la Bayern și așteptam cu nerabdare sa lucram cu el", a declarat Rummenigge.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlo Ancelotti anunța ca Real Madrid nu va participa la o competiție FIFA importanta

14:30, 10.06.2024 - Real Madrid nu va participa la viitoarea ediție a Cupei Mondiale a Cluburilor, a anunțat Carlo Ancelotti. Antrenorul italian a afirmat ca echipa sa, campioana a Spaniei și a Europei, nu va fi singura care va refuza participarea la aceasta competiție, informeaza EFE.

Bayern Munchen confirma numele noului antrenor: „Pep Guardiola ne-a dat o mana de ajutor”

09:01, 29.05.2024 - Refuzata de mai mulți tehnicieni in cautarea unui succesor pentru Thomas Tuchel, Bayern Munchen confirma ca Vincent Kompany va fi noul antrenor al echipei. Anunțul a fost facut de Karl-Heinz Rummenigge, membru al Consiliului de Supraveghere al clubului german.

Am reusit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) dupa calificarea in finala Ligii Campionilor

09:56, 09.05.2024 - "Am reusit din nou", a rezumat antrenorul Carlo Ancelotti dupa "remontada" echipei sale in fata lui Bayern Munchen (2-1), in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor, care i-a adus calificarea in finala lui Real Madrid, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Ar putea reveni Pep Guardiola la Bayern Munchen? Ce spun oficialii echipei

21:15, 07.05.2024 - Reprezentanții lui Pep Guardiola nici nu iau in calcul posibilitatea revenirii acestuia la clubul german de fotbal Bayern Munchen, care se afla in cautarea unui nou antrenor pentru viitorul sezon. Mass-media germana informeaza ca tehnicianul spaniol iși va continua aventura la Manchester City. Antrenorul…

Carlo Ancelotti, dupa remiza de la Munchen

08:50, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei. „Este un rezultat…

Carlo Ancelotti se declara mulțumit de rezultatul meciului Bayern-Real: A fost un rezultat bun

08:40, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei.

Apple TV+ ar putea transmite Campionatul Mondial al Cluburilor din 2025

07:55, 23.04.2024 - Gigantul american, sustin aceleasi surse, ar fi disponibil sa plateasca peste un miliard de dolari pentru a dobandi drepturile de transmitere in intreaga lume a competitiei. Un anunt oficial in acest sens este asteptat sa se faca pana la finele acestei luni. Daca informatia se va confirma, Campionatul…

Ce i-a spus Pep Guardiola lui Carlo Ancelotti, dupa ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: „Este un mare domn!”

09:10, 18.04.2024 - Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, și-a laudat elevii pentru spiritul de sacrificiu pe faza defensiva, dupa ce aceștia au trecut, miercuri seara, de Manchester City (1-1, 4-3 la loviturile de departajare) in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Ancelotti a subliniat…


Ce parere ai despre aceasta stire?