Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carla's Dreams au întrerupt un concert din cauza unui COCALAR. Ce a făcut un fan în timpul spectacolului

Publicat:



Deja celebra trupa de moldoveni Carla's Dreams a fost nevoita sa întrerupa un concert din cauza comportamentului unui fan.

Astfel, în timpul unui concert desfașurat, vineri, la un club din Târgoviște, un fan a încercat, în repetate rânduri, sa arunce cu bani în artiști, practica des întâlnita îan cluburile de manele, dar sa se și urce pe scena pentru a le ridica glugile.

În urma scandalului, concertul trebuia reprogramat, însa artiștii și patronii clubului nu s-au mai înțeles în ceea ce…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul de noapte, repus in scena la Targoviște. Este unul din cele mai spectaculoase momente din istoria Romaniei

22:00, 01.06.2024 - In cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele județului Dambovița, in incinta Curții Domnești, a fost reconstituita una din cele mai importante batalii din istoria Romaniei. Sute de spectatori au urmarit reconstituirea momentului istoric al carui protagonist a fost legendarul domnitor Vlad Țepeș. Atacul…

Florești Fest incepe in forța pe 31 mai: Pe scena vor urca cei mai cunoscuti artisti ai momentului: Carla's Dreams, Delia și mulți alții!

09:25, 29.05.2024 - Comuna Florești va fi rasfațata in acest weekend cu concerte unice pentru ca in Parcul Poligon din Floresti va avea loc cea de-a treia editie a festivalului Floresti Fest. In weekendul dintre 31 mai și 2 iunie pe scena Floresti Fest vor urca cei mai cunoscuti artisti ai momentului: Delia, Carla's…

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale

09:31, 21.05.2024 - Solistul trupei Carla's Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale Continue reading Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale at Tabu.

VIDEO Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reacția artistului

00:11, 20.05.2024 - Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena sub influența substanțelor interzise, intr-un TikTok viral. „Aștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO

20:25, 19.05.2024 - Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”. Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost contactat pentru comentarii.

Decizie de ultima ora in dosarul in care Florin Salam este cercetat pentru inșelaciune! Ce hotarare au luat magistrații in urma cu doar cateva momente

10:00, 14.05.2024 - Decizie de ultima ora in dosarul in care Florin Salam este cercetat pentru inșelaciune. Ce hotarare au luat procurorii, in urma cu doar cateva momente. Ce urmeaza sa se intample cu artistul iubit de o țara intreaga.

Paul Ciuci va urca pe scena la Campia Turzii! „N-am mai cantat acasa de foarte mulți ani și aștept cu mare bucurie intalnirea cu voi”

10:45, 03.04.2024 - Paul Ciuci a anunțat ca va concert la Campia Turzii pe 18 august. „Vom fi in concert la Campia Turzii in data de 18 august! N-am mai „cantat” acasa de foarte mulți ani și aștept cu mare bucurie intalnirea cu voi cei de acasa si din Turda -orașul vecin, unde avem de asemenea foarte mulți prieteni! Promitem…


Ce parere ai despre aceasta stire?