Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt alimente alcaline care te protejează de cancer

Publicat:

Alimentația bogata în dulciuri și fast-food crește aciditatea în corp, afectând imunitatea și crescând riscul de apariție a obezitații, a bolilor de inima sau a cancerului. Pentru a inversa procesul, prin alcalinizare, este nevoie de o dieta potrivita.

Hrișca

Este bogata în proteine, vitamine, fier. Hrișca este cunoscuta și pentru faptul ca îți da energie, previne diabetul, cancerul și îmbunatațește sanatatea inimii.

Uleiul de masline

Acest tip de ulei este cunoscut pentru faptul ca reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare,…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celei mai bune salate de icre. Ce trebuie sa faci ca sa nu se taie: trucul folosit de marii bucatari

07:26, 14.06.2024 - Mulți au renunțat dupa incercari nereușite și ingrediente irosite. Secretul pentru a preveni taierea salatei consta in primul pas al procesului. Inițial, icrele trebuie mixate singure, timp de 1-2 minute, fara a adauga ulei. Doar dupa ce pelicula ce inconjoara bobițele este sparta, icrele vor putea…

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A și potasiu

10:25, 09.06.2024 - Termenul este, evident, un eufemism pentru ceva ce ar suna un pic mai puțin prietenos unora: picioare de broasca. Dar reprezentarea nu este deloc departe de adevar, pentru ca atat textura, cat și gustul, sunt foarte apropiate de cele ale carnii de pui.

Consumul zilnic de roșii poate reduce cu 36% riscul de hipertensiune arteriala

08:35, 29.05.2024 - Roșiile sunt o sursa excelenta de antioxidanți, precum licopen, vitamina C și vitamina E, iar consumul regulat poate fi benefic pentru reducerea hipertensiunii arteriale, arata un studiu publicat de Jurnalul European de Cardiologie Preventiva.

Daca suferi de aceste boli, consumul de pepene roșu poate fi fatal. Cine nu trebuie sa guste din indragitul fruct?

19:51, 23.05.2024 - Potrivit unor studii citate de revista „Focus” și publicate in „Annals of International Medicine”, conținutul ridicat de potasiu al pepenelui ar putea fi daunator pentru persoanele cu boli cronice de rinichi. In cazurile severe, poate fi chiar fatal.O singura porție de pepene roșu (aproximativ 9,9-10,6…

Este in regula sa consumi doar banane la micul dejun?

11:31, 15.05.2024 - Mulți oameni mananca banane la micul dejun, datorita portabilitații lor și prețului scazut. Cu toate acestea, unele persoane se intreaba daca bananele sunt o opțiune buna pentru masa lor de dimineața. Rachael Ajmera, dietetician, raspunde la aceasta intrebare in publicația Healthline. Sunt bananele…

Mihaela Bilic spune ce se intampla in organismul tau cand mananci drob de miel, de fapt

09:15, 06.05.2024 -  ”Drobul de miel, un preparat tradițional pentru masa de Paște, un fel de cozonac din carne, facut din organe de miel și multe verdețuri. Ficatul și ficațeii, creierul, pipota, inima și rinichii, splina, sunt organe cu o valoare nutritiva crescuta. Le consideram o carne de categoria a doua, iar in unele…

Alimente anti imbatranire. Cum sa iți menții pielea tanara cu ajutorul alimentației

14:56, 22.04.2024 - Nimeni nu poate sa opreasca imbatranirea și trecerea timpului, insa avem capacitatea de a reduce efectele pe care imbatranirea le are asupra organismului nostru. Pielea este organul cu cea mai mare zona de contact intre corpul uman și mediul extern și de aceea trecerea timpului este vizibila la nivelul…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…


Ce parere ai despre aceasta stire?