Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care e raportul pierderilor dintre militarii ruși și ucraineni. Zelenski: „Adevărul e că rușii au mai mulți oameni decât noi”

Publicat:
Care e raportul pierderilor dintre militarii ruși și ucraineni. Zelenski: „Adevărul e că rușii au mai mulți oameni decât noi”

Raportul pierderilor dintre militarii ruși și cei ucraineni este in acest moment de șase la unu, in sensul ca pentru fiecare militar ucrainean ucis sau ranit pe front, rușii pierd șase, a dezvaluit președintele ucrainean intr-un interviu acordat publicației , informeaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski se asteapta ca refugiatii ucraineni sa se intoarca acasa

15:35, 12.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti, la Berlin, ca se asteapta ca refugiatii ucraineni sa se intoarca in tara, dar numai dupa ce razboiul s-a incheiat, relateaza dpa. Nu are sens sa incerci sa-i motivezi pe ucraineni cu sloganuri sau campanii sa se intoarca acum in tara, a mai…

Zelenski il critica pe Biden: „Trebuie sa creada mai mult in noi. Rușii rad de situația asta și ii vaneaza pe oameni”

13:40, 31.05.2024 - Sovaiala presedintelui Joe Biden de a aproba utilizarea armelor occidentale impotriva unor tinte din Rusia le-a permis fortelor Kremlinului sa rada de Ucraina si sa-i poata „vana” pe oameni, a acuzat presedintele Volodimir Zelenski intr-un interviu pentru The Guardian.

Volodimir Zelenski: „Rușii rad și vaneaza ucraineni”. Ce mesaj transmite președintele Ucrainei Casei Albe

12:40, 31.05.2024 - Intarzierea lui Joe Biden de a sancționa folosirea armelor occidentale impotriva țintelor din Rusia a facut forțele Kremlinului sa rada de Ucraina, a declarat Volodimir Zelenski pentru Guardian.

Zelenski le cere aliaților sa traga in rachetele și avioanele rusești de deasupra Ucrainei: „Doborați țintele, protejați civilii”

19:41, 21.05.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, le cere aliaților sai occidentali sa doboare de pe teritoriul lor rachete și drone rusești deasupra Ucrainei. „Rușii desfașoara 300 de avioane pe teritoriul ucrainean”, a spus el, intr-un interviu pentru Reuters, publicat luni. El nu crede ca astfel NATO ar…

Zelenski: rușii avanseaza in Harkov, dar situația s-a stabilizat

17:56, 17.05.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, anunța ca rușii avanseaza in Harkov, dar situația s-a stabilizat. Cel mai avansat punct al rușilor in teritoriul ucrainean este de 10 kilometri, mai spune liderul ucrainean.

Zelenski: Rușii au inaintat 10 km in Harkov, acum i-am oprit

13:35, 17.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski anunța ca rușii avanseaza pe front in Nord, in zona Harkov, dar situația s-a stabilizat și ca cel mai avansat punct al rușilor in teritoriul ucrainean este de 10 kilometri, conform RBC, scrie Mediafax.

Copii ucraineni recuperați cu medierea Qatarului

22:30, 24.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri ca 16 copii ucraineni care au fost „transferati fortat in Rusia” au putut „sa-si regaseasca familiile”, Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evocat un numar mai mare de minori, relateaza AFP. „Un grup de 16 copii…

Rușii pregatesc un asalt masiv in Bahmut, situația s-a inrautațit pentru ucraineni in toata regiunea Donețk

14:11, 15.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat intr-un discurs adresat națiunii, duminica seara, ca situația de pe front, in special in direcția Donețk, s-a inrautațit in ultimele zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?