Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanții, tot mai scumpi: Cât vor costa mâine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

Publicat:
Carburanții, tot mai scumpi: Cât vor costa mâine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

Carburanții continua sa se scumpeasca. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 27 iunie, litrul de benzina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 4 bani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șoferi, faceți plinul: Carburanții se scumpesc și mai mult, in acest weekend. Cat vor costa

12:55, 28.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețuri și mai mari la carburanți, pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu 6 bani mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 7 bani.

Prețul motorinei ramane neschimbat, iar cel al benzinei continua sa scada: Cat vor costa maine carburanții

12:15, 13.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei ramane neschimbat.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?