Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanții nu contenesc din scumpiri: Vezi cât vor costa mâine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

Publicat:
Carburanții nu contenesc din scumpiri: Vezi cât vor costa mâine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

Șoferii vor scoate și mai mulți bani din buzunare pentru carburanți, maine, 4 iulie. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina și cel de motorina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții se scumpesc și maine: Vezi prețurile stabilite de ANRE și stațiile PECO unde gasești cea mai ieftina benzina și motorina

12:25, 04.07.2024 - Carburanții se scumpesc și maine, potrivit prețurilor de referința afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica (ANRE). Astfel, un litru de benzina va costa 25,14 lei, iar unul de motorina - 21,90 lei.

Lovitura pentru soferii romani, carburanții se scumpesc. Cat va costa un plin de la 1 iulie

15:20, 30.06.2024 - Duminica este ultima zi in care soferii romani isi mai pot alimenta masinile la preturi apropiate de 7 lei/l. De luni, 1 iulie, ei vor achita chiar si cu 20 de lei in plus pe un plin de 40 de litri, pretul carburantilor standard urmand sa sara de 7,5 lei/l, iar cel al

Nu se mai opresc scumpirile la carburanti: Cat vor plati maine șoferii pentru un litru de benzina și motorina

12:30, 27.06.2024 - Carburanții continua sa se scumpeasca și maine. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 28 iunie, litrul de benzina va costa cu 7 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 8 bani.

Carburanții, tot mai scumpi: Cat vor costa maine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

12:20, 26.06.2024 - Carburanții continua sa se scumpeasca. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 27 iunie, litrul de benzina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 4 bani.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?