Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carantină de rabie la Slobozia

Publicat:

Autoritatile sanitar-veterinare ialomitene sunt in alerta dupa ce au descoperit un focar de rabie in curtea unor localnici din Slobozia. In urma cu doua zile au impus starea de carantina in tot orasul.

Cazul de rabie a fost descoperit la unul dintre cei patru caini ai familiei Constantache, de pe strada Ianache din oras. „Catelul era agresiv si avea un comportament foarte ciudat. Ne-am speriat si am chemat medicul veterinar“, sustin cei din familia Constandache.

Pentru a evita extinderea virusului autoritatile au impus starea de carantina pentru…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi date-șoc despre mafia care falimenta pensionarii! Ancheta de amploare in cazul cartelului firmelor de arhivare

16:15, 26.06.2024 - Autoritațile au suspiciuni ca respectivele companii s-au ințeles sa ofere aceleași tarife pentru eliberarea documentelor necesare recalcularii pensiilor.In lipsa unei arhive electronice, oamenii ajung sa plateasca sume uriașe, firmelor de arhivare care pastreaza ștatele de plata ale foștilor angajatori.„Am…

Iași. Descoperire șocanta facuta de medicii. Ce au descoperit la o unitate privata de invatamant preuniversitar

18:45, 20.06.2024 - Medicii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași au identificat un focar de tuberculoza intr-o școala privata dintr-o localitate din apropierea municipiului Iași. Autoritațile sanitare au luat masuri imediate pentru a controla raspandirea bolii, inclusiv efectuarea de teste medicale și administrarea…

AUTORITAȚILE DESFAȘOARA INVESTIGAȚII Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara

13:10, 12.06.2024 - In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarșirea infracțiunii de uz de fals. The post AUTORITAȚILE DESFAȘOARA INVESTIGAȚII Certificat ITP falsificat, descoperit la ieșirea din țara first appeared on Informatia Zilei .

Detalii de ultima ora in cazul elevilor care au ajuns la spital, dupa ce au mancat 'hrana sanatoasa' la școala

15:45, 07.06.2024 - Starea de sanatate a celor 16 copii de la Scoala din Strunga internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au consumat alimente, este foarte buna, Directia de Sanatate Publica precizand ca ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Crima de la Sibiu, cazul Kreiner. Trei inculpați au fost trimiși in judecata. Ce au mai descoperit procurorii

17:35, 03.06.2024 - Crima de la Sibiu, cazul Kreiner. Trei inculpați au fost trimiși in judecata. Ce au mai descoperit procurorii UCrima de la Sibiu, cazul Kreiner: Trei inculpați au fost trimiși in judecata in cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a anunțat Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu. Procurorii…

Judetul Constanta: Autoturism de lux, cautat de autoritatile din Italia, descoperit de politistii de frontiera, la Negru Voda (FOTO)

10:11, 31.05.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit un autoturism marca Mercedes, cautat de catre autoritatile din Italia, aflat in posesia unui cetatean roman. Conform comunicatului emis de Garda de Coasta, in ziua de 30.05.2024 politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere…

Cazul absurd al fetiței de 1 an care s-a nascut in Marea Britanie, insa autoritațile o obliga sa plece din țara

07:05, 26.05.2024 - Un tata al carui copil nascut in Marea Britanie este amenințat cu expulzarea din țara face un apel catre Ministerul de Interne sa fie mai flexibil in ceea ce privește regulile de acordare a vizelor.

FOTO. Audi cautat de autoritațile din Suedia, descoperit de polițiștii de frontiera in Timiș

13:01, 25.05.2024 - Un autoturism marca Audi, cautat de autoritațile din Suedia, a fost descoperit de catre polițiștii de frontiera timișoreni. Pana la finalizarea cercetarilor, mașina a fost indisponibilizata la sediul Poliției de Frontiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?