Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căpitanul Granit Xhaka nu va juca sâmbătă cu Wolverhampton

Publicat:

Antrenorul echipei engleze de fotbal , , a declarat vineri ca elvetianul Granit Xhaka, nu va juca sambata, pe Emirates, in etapa a 11-a din , contra celor de la Wolverhampton

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vehement cu antrenorul care e gata sa semneze in Premier League: „Nu l-aș mai primi la niciun club, dupa ce a facut!”

12:05, 18.05.2024 - Julen Lopetegui (57 de ani) va fi instalat antrenor la West Ham. Comentatorul sportiv Ion Alexandru a afirmat la emisiunea Premier GSP ca nu l-ar fi acceptat pe spaniol la niciun club din Premier League, avand in vedere modul in care acesta a plecat de la Wolves inaintea sezonului 2023/2024. Pe 8 august…

Tifosii resping antrenorul cu care Milan aproape ca se ințelesese. Petiție cu peste 10.000 de semnaturi contra unui caștigator de trofeu european!

12:50, 30.04.2024 - Julen Lopetegui (57 de ani), antrenorul spaniol liber din vara trecuta dupa divorțul de Wolverhampton, era primul pe lista pentru inlocuirea lui Stefano Pioli. Ultrașii rossoneri din Curva Sud au lansat pe rețelele sociale campania #Nopetegui, astfel ca șefii americani ai clubului trebuie sa reia castingul.…

Arteta indeamna Arsenal sa depașeasca rivalitatea cu Tottenham pentru victorie și supremație in Premier League

19:20, 26.04.2024 - Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, le-a cerut jucatorilor sai sa lase deoparte emotiile si rivalitatea fata de Tottenham si sa dea maxim din ei in partida de duminica seara pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc si a ramane pe prima treapta a podiumului in Premier League, scrie DPA.

Anne Hathaway, reactie devenita virala la un gol al echipei Arsenal- Actrita s-a bucurat in timpul unui interviu

11:30, 24.04.2024 - Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reactia a devenit virala, potrivit news.roSambata, Arsenal Londra a invins in deplasare Wolverhampton, scor 2-0.

Arsenal, lider provizoriu in Premier League, dupa victoria cu Wolverhampton

10:16, 21.04.2024 - Arsenal Londra a preluat pentru moment pozitia de lider in Premier League dupa victoria cu 2-0 obtinuta sambata seara in deplasare, in fata lui Wolverhampton, in etapa a 34-a, potrivit Agerpreas.

Arsenal Londra s-a impus la Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League

02:46, 21.04.2024 - Echipa engleza Arsenal Londra a invins sambata, in deplasare, scor 2-0, gruparea Wolverhampton, in etapa a 34-a din Premier League, informeaza news.ro.Leandro Trossard a reusit sa inscrie in finalul primei reprize, in minutul 45, din pasa lui Gabriel Jesus.

Arsenal 'putea face mai mult' cu Bayern, a apreciat antrenorul Mikel Arteta

10:45, 10.04.2024 - Arsenal Londra "ar fi putut face mai mult" contra lui Bayern Munchen (2-2), a afirmat antrenorul Mikel Arteta dupa partida din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, o competitie in care "nu trebuie lasat nimic adversarului", relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, optimist inainte de 'cea mai frumoasa parte a sezonului'

20:35, 02.04.2024 - Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, a declarat marti ca este optimist inainte de "cea mai frumoasa parte a sezonului", formatia sa fiind pe locul 2 in Premier League, la doua puncte de liderul Liverpool, cand mai sunt noua etape, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres. Arsenal poate reveni pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?