Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CANNES 2014.“Trece şi prin perete”, de Radu Jude , menţiune specială

Publicat:

Cannes 2014. a primit, vineri seara, o mentiune speciala pentru scurtmetrajul "Trece si prin perete/ the Wall", in sectiunea Quinzaine des Realisateurs la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. Evenimentul a debutat pe 14 mai si se va incheia duminica. Juriul competitiei oficiale este prezidat de regizoarea neozeelandeza , singura femeie care a castigat trofeul Palme d'Or pentru lungmetraj ("Pianul"). Gala de premiere a Festivalului de Film de la Cannes 2014 va avea loc pe 23...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul american „Anora” a caștigat Palme d’Or la Cannes. Lista caștigatorilor

11:25, 26.05.2024 - „Anora”, o drama amuzanta și emoționanta despre o tanara dansatoare exotica care se implica in relația cu fiul unui oligarh rus, a caștigat sambata cel mai important premiu al Festivalului de Film de la Cannes, Palme d’Or. Filmul regizorului american Sean Baker a invins alte 21 de filme din competiție,…

„Anora” caștiga Palme d'Or la Cannes. Iata lista caștigatorilor

23:25, 25.05.2024 - „Anora”, o drama amuzanta și emoționanta despre o tanara dansatoare exotica care se implica in relația cu fiul unui oligarh rus, a caștigat sambata cel mai important premiu al Festivalului de Film de la Cannes, Palme d'Or.

Cannes 2024: Filmele 'Une langue universelle' si 'Septembre sans attendre', premiate

20:45, 24.05.2024 - Filmele "Une langue universelle" si "Septembre sans attendre" au fost premiate vineri la cea de-a 56-a editie a sectiunii Quinzaine des Cineastes, o sectiune paralela a Festivalului de la Cannes, informeaza cineuropa.org, titreaza Agerpres.

Actrița Meryl Streep a primit un Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes

22:40, 14.05.2024 - Juliette Binoche si Meryl Streep au declarat deschisa cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. La ceremonia, care a avut loc marti seara, legendara actrița Meryl Streep a primit un premiu Palme d'Or onorific, care ii imortalizeaza "locul de nesters in istoria cinematografiei".

VIDEO - A inceput festivalul de la Cannes: Juliette Binoche si Meryl Streep au deschis cea de-a 77-a editie

22:31, 14.05.2024 - Juliette Binoche si Meryl Streep au declarat deschisa cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. La ceremonia, care a avut loc marti seara, legendara Meryl Streep a primit un premiu Palme d'Or onorific, care ii imortalizeaza "locul de nesters in istoria cinematografiei", relateaza News.ro.

Actorul roman Sebastian Stan a intrat in cursa pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes

09:20, 12.04.2024 - Sebastian Stan, actorul de la Hollywood nascut la Constanța, a intrat in cursa pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes. Citește și: S-a caștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul norocos Filmul in care apare romanul, in rol principal, a fost selectat sa concureze pentru…

Cannes 2024 - Regizoarea britanica Andrea Arnold va fi recompensata cu prestigiosul Carrosse d'Or

15:45, 09.04.2024 - Regizoarea britanica Andrea Arnold va fi recompensata cu prestigiosul Carrosse d'Or in cadrul Quinzaine des Cineastes la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, a anuntat marti Societatea Regizorilor de Film (SRF), potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?