Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidatul Flutur la CJ despre candidatul Drob la Primăria Păltinoasa: ” Va fi mare revelație a alegerilor locale” (foto)

Publicat:
Candidatul Flutur la CJ despre candidatul Drob la Primăria Păltinoasa: ” Va fi mare revelație a alegerilor locale” (foto)

„Va fi mare revelație a alegerilor locale”, spune președintele PNL, despre candidatul la . La a treia intalnire electorala la Paltinoasa, din care a doua in , peste 200 de oameni au facut caminul cultural sa fie neincapator cand au venit pentru a iși arata susținerea fața de candidatul liberal la […] The post la CJ despre candidatul Drob la : ” Va fi mare revelație a alegerilor locale” (foto) first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol si foto: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

BREAKING! Șah-mat la Costinești: S-au anulat alegerile! Nou tur de scrutin, pe 7 iulie

16:01, 25.06.2024 - Epopeea alegerilor locale din localitatea Costinești, județul Constanța, a ajuns la final: Biroul Electoral Central a decis anularea alegerilor locale din 9 iunie și organizarea unui nou tur de scrutin pentru data de 7 iulie 2024, potrivit unor surse.Astazi la ora 14.

Harta electorala a alegerilor locale

14:05, 11.06.2024 - Roșu, galben-albastru, verde și un pic de alb. Romania s-a inroșit. Aproape intreaga Moldova, cu excepția Iașului, este roșie. Gheorghe Flutur, baron PNL, dupa trei mandate pierde alegerile la Botoșani. The post Harta electorala a alegerilor locale first appeared on Informatia Zilei .

Apel al lui Flutur catre sucevenii din Diaspora: ”Sunați acasa la parinți, la rude, la prieteni, la vecini sa voteze la alegerile locale candidații dezvoltarii, candidații modernizarii adica liberalii”

20:20, 06.06.2024 - Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care candideaza pentru un nou mandat, a avut un mesaj special pentru sucevenii din Diaspora pe care i-a indemnat sa voteze la europarlamentare ”cu echipa in care se afla și PNL” iar pentru locale i-a rugat sa sune acasa la parinți,…

Flutur despre candidatul PNL la Primaria Paltinoasa: „Va fi marea revelație a alegerilor ...

15:05, 02.06.2024 - Peste 200 de oameni din comuna Paltinoasa au mers la o intalnire electorala pentru a-și arata susținerea fața de candidatul liberal la primarie, Mihai Drob, și fața de Gheorghe Flutur la Consiliul Județean Suceava, a informat, duminica, printr-un comunicat, departamentul de comunicare al PNL. Este ...

Proiecte ambițioase pentru Paltinoasa propuse de candidatul PNL la funcția de primar Mihai Drob susținut indeaproape de președintele Gheorghe Flutur (foto)

22:05, 18.05.2024 - In prezența a peste 300 de oameni din Paltinoasa și Capu Codrului, intr-o atmosfera incendiara, a fost lansata candidatura pentru funcția de primar a domnului Mihai Drob din partea PNL. A mai fost prezent și senatorul Daniel Cadariu. Candidatul Mihai Drob, om de afaceri prosper din Paltinoasa a prezentat…

Gheorghe Flutur la lansarea candidatului PNL la Primaria Straja: ”Daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja”

20:00, 15.05.2024 - Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a fost astazi in campanie electorala la Straja, unde Vasile Juravle și-a lansat candidatura pentru postul de primar din partea liberalilor. Gheorghe Flutur a spus raspicat ca daca vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci…

Flutur la Vicovu de Sus: „Acest oraș va deveni un adevarat centru economic. Primarul Vasile Iliuț are unul dintre cele mai groase dosare de proiecte europene, guvernamentale și locale”

15:35, 13.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, considera ca Vicovu de Sus va deveni un adevarat centru economic in aceasta zona a județului, el apreciind numeroasele investiții facute de primaria acestui oraș. Prezent sambata in Vicovu de Sus alaturi de primarul Vasile Iliuț, Gheorghe Flutur…


Ce parere ai despre aceasta stire?