Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candice Swanepoel – şedinţă foto incendiară!

Publicat:

Dupa ce in urma cu o luna, topmodelul a aparut intr-o serie de fotografii in care a fost surprinsa cum cadea pe catwalk, acum a realizat o sedinta foto spectaculoasa pentru noua colectie Victoria’s Secret - decembrie 2015.

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, ședința foto incendiara in ultima luna de sarcina. Costumul de baie ales o creat o adevarata iluzie optica

14:25, 27.06.2024 - Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cu puțin timp inainte sa nasca, artista a fost protagonista unei ședințe foto de excepție. Iata cum a pozat la piscina, cu burtica de gravida la vedere!

Olanda, amical „secret” inaintea duelului cu tricolorii din „optimi” » I-au dat gol amatorii

12:25, 27.06.2024 - Adversara reprezentativei Romaniei in „optimi”, pe 2 iulie, la Munchen, Olanda a invins-o cu 6-1 pe Havelse, liga a 4-a germana, la nici 24 de ore de la eșecul suferit in fața Austriei. Reprezentativa Olandei a aratat o curba descendenta, pana acum, la turneul final din Germania. De la victoria cu Polonia…

Inna, ședința foto incendiara in vacanța. Artista a renunțat la sutien pe plaja, ce a urmat din partea fanilor

20:21, 10.06.2024 - Inna, pe numele sau real Elena Alexandra Apostoleanu, este, fara doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cantarețe pe plan internațional. Nascuta pe 16 octombrie 1986 in Mangalia, Romania, bruneta a devenit un nume de referința in industria muzicala globala, cunoscuta pentru hiturile…

Fix 10 ani de la imaginile uitate cu Sharapova » Cum a sarbatorit victoria cu Halep din finala Roland Garros: „Cea mai tare ședința foto”

18:55, 08.06.2024 - Pe 7 iunie 2014, Maria Sharapova o invingea pe Simona Halep in finala Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Rusoaica devenea pentru a doua oara campioana pe zgura de la Paris. O zi mai tarziu era protagonista unei ședințe foto spectaculoase. Finala de la Roland Garros 2014 a fost prima din cariera…

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?