Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când au început să apară problemele în relația dintre Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu. Jurnalistul nu vede nicio cale de împăcare: „Mi-a spus că e sigură că o voi înșela”

Publicat:

și au format un cuplu timp de aproape doi ani. Intre cei doi au aparut numeroase probleme in timpul relației, iar la scurt timp dupa nașterea fiicei lor, au decis sa-și spuna „adio”

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spunea Andreea Antonescu despre Andreea Balan și George Burcea. Fostul iubit a dat-o de gol: „Ii e scarba de scandaluri de genul”

14:45, 28.06.2024 - Andreea Antonescu și Victor Vrinceanu s-au desparțit in urma cu un an, la doar trei luni dupa nașterea fiicei lor, Venice Victoria. Acum, jurnalistul Victor Vrinceanu a decis sa rupa tacerea și a dezvaluit detalii despre relația sa cu mama fiicei lui.Vrinceanu a marturisit ca Andreea Antonescu l-a dat…

Bianca Dragușanu este convinsa ca Alex Bodi ca se va intoarce la Ema Uta! Cum s-ar fi dat de gol afaceristul in fața blondinei: „Sunt sigura ca se vor impaca”

21:36, 27.06.2024 - Alex Bodi și Ema Uta s-au desparțit de curand, dupa doua luni de cand afaceristul iși facea curaj și ii adresa marea intrebare iubitei sale. Relația lor a fost presarata cu momente tensionate, dar parea ca totul ține de domeniul trecutului. Despre desparțire dintre cei doi, Bianca Dragușanu este convinsa…

Andreea Antonescu și-a riscat viața la doar doua saptamani dupa naștere. Ce spune Victor Vrinceanu despre gestul facut de vedeta: „Un șoc emoțional pentru mine”

15:35, 27.06.2024 - Victor Vrinceanu a facut mai multe dezvaluiri incendiare la Antena Stars. Jurnalistul și Andreea Antonescu s-au iubit cu patos, dar au existat și numeroase probleme intre ei. Astazi, ele au fost dezvaluite! Cum și-a riscat vedeta viața la doar doua saptamani dupa ce a nascut-o pe Venice-Victoria.

Victor Vrinceanu, dupa ce Andreea Antonescu i-a deschis doua procese: „Ea se plange in aparițiile publice ca e mama singura și nu o ajuta nimeni”

12:35, 27.06.2024 - Victor Vrinceanu a facut primele declarații dupa ce Andreea Antonescu i-a deschis doua procese. Jurnalistul și cantareața au avut o relație de iubire, dar s-au desparțit la scurt timp dupa ce fetița lor a venit pe lume. Deși s-au desparțit in termeni amiabili, Andreea Antonescu i-a deschis doua procese…

Victor Vrinceanu nu ar fi lasat sa se implice in creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis doua procese fostului iubit: „Face fara acordul meu” / VIDEO

11:10, 27.06.2024 - Victor Vrinceanu, declarații in exclusivitate la Antena Stars. Jurnalistul și Andreea Antonescu s-au desparțit in urma cu un an, iar in prezent sunt in proces pentru custodia copilului și plecarea vedetei in America alaturi de fiica ei.

Ce parere are Andreea Antonescu despre relația Andreei Balan cu Victor Cornea. Cele doua artiste nu iși mai vorbesc

13:35, 05.06.2024 - Andreea Balan și iubitul ei Victor Cornea au implinit ieri un an de relație. Cei doi s-au bucurat din plin de aceasta aniversare. Cu toate acestea, Andreea Antonescu are o alta parere despre iubitul fostei ei college de trupa.

Context.ro: Jurnalist bulgar reținut de poliție, dupa ce a scos arma deținuta legal pentru a se apara de un atacator

18:55, 23.04.2024 - Jurnalistul bulgar Dimitar Stoyanov a fost reținut de poliție dupa ce a scos arma pe care o deține in mod legal pentru a indeparta un individ care l-a atacat din senin, potrivit BIRD.bg. Marți dupa-amiaza este audiat pentru a se stabili daca se impune masura arestarii sale preventive, transmite Context.ro.…

Iohannis: „Relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana”

09:15, 18.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana. „Turcia este un factor relevant in zona, un actor foarte important si cred ca usor-usor trebuie sa inteleaga toata lumea – relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana si trebuie sa gasim…


Ce parere ai despre aceasta stire?